TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Relic Hunter
In St. Louis begeleidt Sydney postdoctoraal student Adam die op het spoor is van een oud Amerikaans artefact, maar al snel is hun leven in gevaar.
«
»
14:05 Relic Hunter
Terwijl ze in de Russische steppe op zoek zijn naar een eeuwenoud zwaard, worden Sydney en Nigel overvallen door rebellen.
«
»
14:55 Hellfire Heroes
In Slave Lake hebben de brandweermannen het druk wanneer een sneeuwstorm over het gebied raast. In Yellowhead County moeten ze onder meer uitrukken voor twee gekantelde tractors.
«
»
15:45 Top Gear
In de laatste aflevering van het zestiende seizoen neemt Jeremy Clarkson het met de nieuwe Jaguar XJ op tegen iets dat zo mogelijk nóg krachtiger is: de rotatie van de aarde.
«
»
16:40 Top Gear
Jeremy viert het 50-jarig bestaan van de Jaguar E-type. Richard is in Zuid-Afrika om een grotere en ruigere versie van de Hummer te testen en James ontmoet Amy Williams.
«
»
17:45 Motorway Cops
De verkeerspolitie schakelt de hulp in van politiehelikopter Alpha Oscar One om gestolen auto's en drugsdealers op te sporen.
«
»
18:55 American Ninja Warrior
In Dalles, Texas, wagen opnieuw enkele kandidaten zich aan de zware hindernissen, in de hoop een plaats te bemachtigen voor de finale.
«
»
20:35 Cordon
Na de brutale raid op het lab wil Jana maar één ding: weg. Ook Ineke, die net bevallen is, wil haar baby zo snel mogelijk buiten het cordon. En dan biedt zich plots een kans aan.
«
»
21:35 Cordon
Totaal ontmoedigd laat Jana zich meeslepen in een ontsnappingspoging. In het NIIZA gaat Jokke tot het uiterste om de waarheid over het virus te achterhalen.
«
»
22:45 Chicago Fire
Casey moet zijn gedachten op orde krijgen nu Dawson naar Puerto Rico is vertrokken. Ondertussen verwelkomt Kazerne 51 een nieuwe medewerkster, paramedicus Emily Foster.
«
»
23:35 Chicago Fire
De brandweermannen van Kazerne 51 hebben hun handen vol met een brand in een hoog flatgebouw. De vader van Halstead is een van de slachtoffers die opgesloten zitten.
«
»
00:30 Chicago Fire
Chief Boden twijfelt steeds meer aan de motieven van adjunct-commissaris Gorsch. Severide komt in een moeilijke situatie terecht wanneer hij een kind uit een autowrak probeert te redden.
«
»
01:20 Advocaat van de duivel
Jan Jaap van der Wal spant een rechtszaak aan tegen bejaarden. Thomas Smith wil daarentegen aantonen dat kinderen een absolute mislukking van de natuur zijn.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers