TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:59 Bumba: Bravo Babilu
De vrolijke clown Bumba helpt de kleine peuter Babilu met het ontdekken van nieuwe dingen. Samen maken ze veel plezier.
«
»
06:13 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:18 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:34 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.
«
»
06:45 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:50 Sesamstraat
Pino heeft een pan. Daar kan hij heel veel spelletjes mee doen.
«
»
07:06 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:12 Pip and Posy
Pip en Posy doen mee aan een danswedstrijd.
«
»
07:19 Love Monster
Lief Monster en Klein Zacht Konijntje gaan logeren in de tuin.
«
»
07:26 Peppa Pig
Peppa, George, opa en oma Big gaan naar de zeilclub, waar ze een jukebox vinden. Ze hebben veel plezier met dansen op verschillende soorten muziek.
«
»
07:31 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden zijn op school en meneer Stier bouwt een windmolen.
«
»
07:36 Kabam!
De klas gaat op schoolreisje en Shirley kan haar geluk niet op. Als grote kinderen haar wegjagen, durft ze alleen niet voor zichzelf op te komen. Ridderlijk weet ze zich te herpakken.
«
»
07:43 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:52 De magische auto
Soy Kroon beleeft een mooi en spannend avontuur met de favoriete speelgoedauto van een kind. Op mysterieuze wijze belanden ze in de echte grotemensenversie van de lievelingsauto.
«
»
08:04 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:13 Splat & Seymour
Wanneer Karel Seymour vindt, weet Splat hem ervan te overtuigen dat het geen muis is, maar een zieke eekhoorn. Bezorgd om het dier, stopt Karel hem in een kooitje.
«
»
08:24 Het herriehofje
Matteo verveelt zich en besluit een flamencoles voor het hele hofje te organiseren. Als iedereen is opgetrommeld en Matteo klaar staat, wordt het hofje overvallen door twee verrassingen.
«
»
08:35 Beestenbrigade
Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, trekt het land in om de natuur een handje te helpen. Elke aflevering krijgt hij hulp van twee kleuters om zijn missie te volbrengen.
«
»
08:50 ZappSport
In het onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in 'Hellup'.
«
»
09:04 Detective agency TKKG
De vader van Willi wordt ontvoerd en zal alleen vrijgelaten worden in ruil voor een duur kunstwerk uit zijn collectie. Willi trommelt de politie op, maar daar vertrouwt zijn vriend Tim niet op.
«
»
10:32 Kamp Koekieloekie
Famke heeft de caravan voor zichzelf geclaimd en heeft eindelijk haar eigen slaapplek. Maar dan krijgt ze de schrik van haar leven: ze vindt bloed in haar onderbroek.
«
»
11:00 Street Magic
De wereldberoemde goochelaars Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.
«
»
11:15 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
11:41 De Smerige Quiz: Het Experiment
Elbert en Rachel doen in de kelder van 'De Smerige Quiz' de gekste experimenten. Dat doen ze met hulp van proefpersonen die ze selecteren door het stellen van vreemde selectievragen.
«
»
12:03 Deadly 60
In de Amazone zoekt Steve Backshall slangen, piranha's en spinnen.
«
»
12:32 Freeks wilde wereld
Enorme zandduinen en bomen die op het eerste gezicht dood lijken domineren het lege landschap van de woestijn van Namibië. Hoewel het er bijna nooit regent, groeien er wel wilde meloenen.
«
»
12:43 Dierendetectives
Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. Haar paard Kerry trapt de koe, Fiona is gered.
«
»
13:09 De zomer van Zoë
Dramaserie. Het leven van de 14-jarige Zoë ziet er heel anders uit als haar vader opeens corona krijgt en in een revalidatiecentrum belandt.
«
»
14:36 Spangas: De campus - marathon
Vier afleveringen van de jeugddramaserie over de levens van leerlingen die wonen en leren op De Campus.
«
»
15:29 Magie in de bergen
Vanwege haar astma wordt Amelie naar een astmakliniek in de Alpen gestuurd. Wanneer ze ondervindt dat de kliniek haar beschouwt als onhandelbaar, slaat ze op de vlucht.
«
»
16:58 Willem Wever
In deze aflevering: slaapwandelen, ghostwriting, haaien- en mensenbloed.
«
»
17:13 Checkpoint
Wat brandt er beter: benzine of diesel? Hoe sterk is een rol tape? En wie zijn er de betere timmermannen, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.
«
»
17:39 ZappDetective: Summervibes
Acht bekende jeugdsterren beginnen een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat vanalles mis.
«
»
17:54 Kaal of Kammen
Vier beste vrienden strijden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Niek Roozen hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar!
«
»
18:19 Steken en prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
18:34 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Junior Bake Off Vlaanderen
Het thema van de week is 'Reis rond de wereld'. Onze acht globetrotters starten in Engeland met een oer-Brits gebakje: the scone.
«
»
20:02 Het beste van Bommetje!
Terugblik op vier seizoenen. Wie sprong het verst, gleed het snelst, balanceerde het best, maar vooral: wie blobte het hoogst? Elke keer keert Ron terug naar de haven van Huizen.
«
»
20:34 Socutera
Er zijn ruim 600 erkende goede doelen in Nederland. Zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, getoetst door toezichthouder CBF. Aan een erkend goed doel kan je gerust geven. Kijk op: geefgerust.nl
«
»
20:36 Sommerdahl
Dan vervangt Flemming door zijn nieuwe schoonzoon, Benjamin, een jonge agent. Hij kan meteen laten zien wat hij waard is, want ze onderzoeken de moord op een non in een klooster.
«
»
22:04 Glory Days
Guus en Frank zijn aangekomen op hun laatste bestemming. Ze hebben een bijzondere ontmoeting met de moeder van Amadou Diallo uit 'American Skin (41 Shots)'.
«
»
22:53 Classic Albums: Gil Scott-Heron - Pieces of a Man
'Pieces of a Man' bestaat uit een inventieve mix van jazz, poëzie en spoken word en bevat o.a. het iconische protestlied 'The Revolution Will Not Be Televised'.
«
»
23:50 Ventoux
Vier vrienden beklimmen te fiets de Ventoux, net als dertig jaar eerder. Maar de plek die ze als uitgelaten tieners bezochten, brengt ook traumatische herinneringen terug.
«
»
01:37 De gouden lichting
Langzaam maar zeker worden de turnsters Renske Endel, Suzanne Harmes, Gabriëlla Wammes en Verona van de Leur in de handen van de coaches gedreven.
«
»
02:28 De gouden lichting
De topturnsters leven achter de gesloten deuren en zijn volledig in de greep van hun coaches. Het zijn ook de jaren waarin de coaches er alles aan doen om te voorkomen dat de turnsters vrouw worden.
«
»
03:19 De gouden lichting
Met vallen en opstaan proberen de vier turnsters zich los te wrikken uit de wurggreep van hun coach en uiteindelijk zeggen ze de turnwereld vaarwel.
«
»
04:10 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
04:31 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:33 Bo Bear
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:38 Rita og Krokodille
Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.
«
»
05:44 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:51 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers