TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 G.I. Joe: Retaliation
Zartan, die zich heeft vermomd als president van de Verenigde Staten, brengt het G.I. Joe-team met valse beschuldigingen in nauwe schoentjes.
«
»
16:10 SAS: Who Dares Wins
Tijdens de vijfde en zesde dag van het trainingskamp moeten de rekruten onder meer een trektocht maken door de sneeuw en kamperen tijdens een sneeuwstorm.
«
»
17:05 The Magnificent Seven
De karavaan wordt aangevallen door een grootgrondbezitter die de goudrijke gronden voor zich wil houden.
«
»
17:55 The World's Deadliest Weather
In het Zwitserse Verbier krijgt een Zweedse skiër een tsunami van sneeuw over zich heen. - In Californië woeden hevige bosbranden. - In Noorwegen overleeft een man maar net een aardverschuiving.
«
»
19:00 All New Traffic Cops
We zien de verkeersagenten aan het werk op een van de drukste momenten: wanneer de kroegen sluiten. Op een landgoed in York schiet brigadier Ben Astin een collega te hulp die wordt bedreigd.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Volgens de krant voelt de burger zich onveilig op straat. Marcels moeder weet er alles van: ze werd aan de geldautomaat bedreigd met een pistool.
«
»
20:35 The Beach
In Bangkok maakt toerist Richard kennis met Daffy. Die beweert dat hij het paradijs op aarde heeft ontdekt. Daffy pleegt echter zelfmoord en laat Richard een kaart na met de route naar The Beach.
«
»
22:40 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Lincoln en Amelia moeten een anonieme bommenlegger opsporen die een reeks gebouwen in Manhattan in het vizier heeft. De Bone Collector en zijn vrouw hebben huwelijksproblemen.
«
»
23:30 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De tienerdochter van een politicus wordt ontvoerd voor losgeld. Het team start een race tegen de klok om haar te redden. Ze ontdekken bovendien de identiteit van de Bone Collector.
«
»
00:25 The Magnificent Seven
De karavaan wordt aangevallen door een grootgrondbezitter die de goudrijke gronden voor zich wil houden.
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers