TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Nadat er op het landgoed een wildkampeerder is aangetroffen, ontdekken Alison en Mike met de hulp van de geesten dat ze met Kerstmis meer te bieden hebben dan ze zich realiseerden. 7/7
«
»
06:00 Father Brown
Father Brown schiet een bevriende professor te hulp: sinds hij het dagboek van de universiteitsarchitect in zijn bezit heeft, heeft hij het gevoel dat hij achtervolgd wordt.
«
»
06:45 New Tricks
De toekomst van UCOS wordt bedreigd als het team door een onderzoek naar een roof betrokken raakt bij een geval van politiecorruptie op hoog niveau.
«
»
07:40 Call the Midwife: Christmas Special 2021
Kerstmis 1966 belooft extra bijzonder te worden nu Lucille en Cyril op het punt staan te trouwen. En met een volledig bezette kraamafdeling heeft het team van Nonnatus House de drukste kerstdag ooit.
«
»
08:25 The Larkins
Ma vindt dat Pop te hard werkt en boekt een weekend in Margate, terwijl Charley en Mariette voor de kinderen zorgen. Ondertussen grijpt Tom Fisher zijn kans om Mariette mee uit te vragen.
«
»
09:10 Midsomer murders
Deel 1. Tijdens een Jane Austen-weekend glipt een jong meisje, gekleed in historische klederdracht, weg. Ze wordt neergestoken in de bossen teruggevonden.
«
»
10:00 Midsomer murders
Deel 2. Tijdens een Jane Austen-weekend glipt een jong meisje, gekleed in historische klederdracht, weg.
«
»
10:45 Hope Street
Chef-kok Fergus wordt aangevallen. Concepta kan de dader zien en herkent hem als een medewerker van de golfclub. Marlene en Callum brengen de club een bezoekje en treffen er Eddie McBulty aan.
«
»
11:30 All Creatures Great and Small
Ondanks alle veranderingen die in Skeldale House plaatsvinden, probeert iedereen zo goed mogelijk de vrede te bewaren.
«
»
12:15 Death in Paradise
Een scheepsberger wordt vermoord en het bewijs lijkt in de richting van één man te wijzen. Het zou een makkelijke zaak kunnen worden voor het team, ware het niet dat de verdachte een alibi heeft.
«
»
13:05 The Coroner
Lighthavens Pirate Festival biedt de perfecte dekmantel voor een overval waardoor Davey de achtervolging moet inzetten.
«
»
13:50 Father Brown
De dokter van Kembleford wordt via anonieme brieven beschuldigd van een lugubere moord op een boerderij. Father Brown moet uitzoeken wie er verantwoordelijk is voor het versturen van de brieven.
«
»
14:50 New Tricks
Het UCOS heropent de zaak van dr. Bernard Fletcher. Hij was een paleontoloog die in 2001 werd vermoord. De zaak leidt het team naar de geschorste patholoog die toen van de zaak werd gegooid.
«
»
15:55 Agatha Raisin
Agatha wordt door James uitgenodigd voor een tripje naar de kust waar hij aan zijn nieuwe boek wil werken. Ze belandt echter in Snoth-on-Sea belandt en wordt verdacht van moord.
«
»
17:00 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer Eliza als hoofdverdachte wordt gezien in een reeks inbraken, is ze genoodzaakt onder te duiken.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team is verbijsterd wanneer een archeoloog wordt vergiftigd tijdens een opgraving, maar er is geen bewijs om aan te tonen hoe het gebeurd is. Intussen test Neville zijn kookkunsten met krab.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. De onthulling van een pas ontdekt boek van de overleden misdaadauteur George Summersbee wordt overschaduwd door de diefstal van het manuscript en de dood van een vrouw door een boobytrap.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby komt tot de schokkende ontdekking dat George nog leeft. Curtis loopt George tegen het lijf en regelt tussen Bella en haar vader een ontmoeting in de bossen.
«
»
21:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Kan een ballade die beroemd is geworden door volkszanger Johnny Carver zaliger een inspiratiebron zijn voor moord?
«
»
22:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Moest Toby Winning worden vermoord omdat hij wilde stoppen met het Little Crosby Folk Festival in Midsomer? Of is het ware motief iets dat al 20 jaar verborgen wordt gehouden?
«
»
23:00 Happy Valley
Catherine gaat de confrontatie met Clare aan en stelt Ryan voor een ultimatum. Faisal en Joanna bedenken een plan dat een onverwachte wending neemt.
«
»
00:00 Vienna Blood
Max past zijn neurologische expertise toe op de zaak van een gepensioneerde soldaat, kapitein Steiner, die ervan overtuigd is dat hij wordt vervloekt en gemarteld door wraakzuchtige geesten.
«
»
00:50 Why Didn't They Ask Evans?
Nadat Bobby een moordaanslag heeft overleefd, is hij vastbesloten te achterhalen wat de stervende man bedoelde met: 'Waarom hebben ze Evans niet gevraagd?'
«
»
01:35 Agatha Christie's Marple
Dolly Bantry roept haar oude vriedin Miss Marple op als ze in haar bibliotheek het gewurgde lijk ontdekt van een onbekend blond meisje.
«
»
03:15 Hope Street
Chef-kok Fergus wordt aangevallen. Concepta kan de dader zien en herkent hem als een medewerker van de golfclub. Marlene en Callum brengen de club een bezoekje en treffen er Eddie McBulty aan.
«
»
04:00 George Gently
Newcastle 1970. Gently gaat met pensioen, maar net voor zijn vertrek wordt hij aangesproken door een geheime politiedienst, met een aanbod dat hij niet kan weigeren.
«
»
05:30 Ghosts
Alison en Mike denken dat al hun problemen van de baan zijn wanneer ze een groot landhuis erven. Maar het bouwvallige huis wordt bewoond door de geesten van de vorige eigenaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De hulpdiensten worden opgeroepen wanneer een vrouw per ongeluk haar man omverrijdt met haar wagen. Owen ontdekt dat Gwen hem haar papegaai heeft nagelaten. Paul krijgt verontrustend nieuws. Tommy gaat voor het eerst sinds de dood van Charles op date.

'9-1-1: Lone Star', om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers