TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
«
»
09:25 Onderbreking
«
»
12:00 Sturm der Liebe
Om haar dessert nog beter te maken, gaan Josie en Paul op zoek naar een kruid dat op een bepaalde alpenweide zou groeien. Ze geraken de tijd uit het oog en moeten de nacht samen doorbrengen.
«
»
12:45 Onderbreking
«
»
15:00 Beverly Hills Cop III
Politieagent Axel Foley doet onderzoek naar een bende valsmunters. Aanwijzingen leiden hem naar het pretpark Wonderworld in Los Angeles.
«
»
16:40 Bless the Harts
Wayne en zijn vrijblijvende beste vriend Travis hebben een gezamenlijke droom: het openen van een bar. De Harts proberen hun kapotte auto te herstellen.
«
»
17:05 White Collar
Neal en Peter komen een dief op het spoor die van plan is om een ultramodern wapen te stelen tijdens een conferentie van de FBI.
«
»
18:00 Modern Family
Luke en Manny maken zich op voor hun eerste schooloptreden en dat zorgt voor de nodige nervositeit in de familie. Vooral Jay en Phil vinden het optreden erg belangrijk.
«
»
18:25 Modern Family
Terwijl Phil te maken krijgt met een moeilijke klant, gaat Claire de confrontatie aan met een snelheidsduivel die de buurt terroriseert.
«
»
18:55 The Simpsons
Bart wil zijn lerares esthetica een lesje leren en maakt een voodoopopje van haar. Hij spreekt een vloek uit waardoor ze vreselijke buikpijn zou moeten krijgen.
«
»
19:20 The Simpsons
Wanneer een stuk speelgoed voor een flashback naar een alternatieve werkelijkheid zorgt, krijgt de Lego-versie van Homer het vermoeden dat zijn hele Lego-wereld niet echt is.
«
»
19:45 Crime Night: S.W.A.T.
Er wordt een klacht ingediend tegen Hondo, waardoor hij op non-actief wordt gezet. Deacon leidt het team in zijn afwezigheid. Hondo ontdekt dat Landry een vriendin in de gevangenis beschermt.
«
»
20:35 Riddick
Riddick wordt door zijn eigen volk verraden en voor dood achtergelaten op een verlaten planeet. Terwijl er een vernietigende storm komt opzetten, start hij zijn eigen genadeloze wraakactie.
«
»
23:00 Brooklyn's Finest
In het New Yorkse stadsdeel Brooklyn kruisen de paden van een corrupte narcotica-agent die geld nodig heeft met die van een uitgebluste wijkagent en een undercoveragent met een dilemma.
«
»
01:15 Clique
Holly begint stilaan te genieten van het leventje binnen het eliteclubje. Maar haar argwaan wordt nog meer gevoed wanneer ze mysterieuze waarschuwingen ontvangt.
«
»
02:10 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers