TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Hancock
John Hancock beschikt over speciale krachten en was ooit een superheld. Nu is hij een aan lagerwal geraakte dronkaard. Op een dag redt Hancock het leven van pr-directeur Ray Embrey.
«
»
14:50 The Graham Norton Show
Gasten: Arsene Wenger, Samuel L. Jackson en zijn vrouw LaTanya Richardson Jackson, Dawn French, en Freddie Flintoff. Muzikale gast: Michael Kiwanuka.
«
»
15:55 Life in Pieces
Greg doet mee aan Colleens gymles. Heather en Jen organiseren een geheime garageverkoop, maar ook Joan heeft een garageverkoop op poten gezet.
«
»
16:20 Life in Pieces
Greg en Jen plannen een koppelmassage, maar het loopt niet zoals gepland. Tim, Heather en de kinderen houden een wedstrijd wie het minste afval kan verzamelen.
«
»
16:50 M*A*S*H
De verpleegsters weigeren op date te gaan tot hun eenzame collega Edwina een date krijgt, dus trekken de mannen strootjes.
«
»
17:20 M*A*S*H
Radar heeft de bons gekregen van zijn vriendinnetje Linda. Hawkeye en Trapper John willen het gebroken hart van hun vriend helen en proberen een afspraakje voor hem te versieren.
«
»
17:55 Top Gear
Chris Harris racet met de McLaren Speedtail, een wagen van 2,5 miljoen pond, tegen een gevechtsvliegtuig van de Royal Air Force. Stand-upcomedian Romesh Ranganathan vergezelt het trio in de studio.
«
»
19:00 Police Interceptors
Realityreeks.
«
»
20:00 Mr. Bean
Mr. Bean schiet een man te hulp die een hartaanval heeft, maar dat heeft niet het gewenste resultaat. En ook zijn pogingen om een brief te posten mislukken jammerlijk.
«
»
20:35 Money Monster
Tv-presentator Lee Gates staat dankzij zijn beleggingstips bekend als de geldgoeroe van Wall Street. Op een dag wordt hij live op tv gegijzeld door een man die veel geld verloren is.
«
»
22:25 8MM
Een rijke weduwe vraagt aan privédetective Tom Welles om een lugubere 8mm-film te onderzoeken die ze in de brandkast van haar overleden man heeft gevonden. Op de film is de moord op een vrouw te zien.
«
»
00:45 Foute vrienden
Jeron, Begijn, Thomas en Christophe trekken hun foutste sporttenue aan en zetten de fitness volledig op stelten.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers