TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Onderbreking
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Gerry krijgt een klein wellnesspakket van Shirin. Hij geeft het aan Vanessa en vertelt haar dat Max hem vroeg om haar dit te geven. Gerry hoopt dat de twee zich zo met elkaar verzoenen.
«
»
12:20 Onderbreking
«
»
14:50 Christmas Connection
Stewardess Sydney begeleidt tijdens een vlucht naar Chicago het 8-jarige meisje Leah. Wanneer ze het meisje bij haar vader heeft afgezet, ontdekt ze dat het Leah een pakketje vergeten is.
«
»
16:25 Single Parents
Poppy heeft financile problemen, maar kan gelukkig rekenen op de hulp van haar vrienden.
«
»
16:50 White Collar
Peters vrouw Elizabeth krijgt van een klant te horen dat de stroompannes die New York teisteren veroorzaakt worden door een prominent zakenman. Peter en Neal wisselen van identiteit.
«
»
17:40 Parks and Recreation
De afdeling moet zonder Leslie, die is weggeroepen voor een noodplanoefening, een gala organiseren voor de fondsenwerving voor het nieuwe plantsoen. Andy legt een examen voor politieagent af.
«
»
18:05 The Goldbergs
Beverly wil zich meer engageren op de school van Barry, tot grote ergernis van directeur Ball.
«
»
18:35 The Simpsons
Bart wil de eerste uitgave van de 'Radioactive Man'-strip kopen. Hij vraagt geld aan zijn ouders, maar Marge vindt dat hij ervoor moet gaan werken. Bart neemt daarom een baantje aan bij mevrouw Glick.
«
»
19:05 The Simpsons
Smithers vindt Burns bewusteloos in zijn huis. De dokter stelt vast dat Burns een bloedziekte heeft en dat een transfusie noodzakelijk is. Er wordt een nota rondgestuurd om een donor te vinden.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Sheldon en Amy bepalen op een wetenschappelijke manier wie hun getuigen en bruidsmeisjes zouden moeten zijn.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Nadat ze door Sheldon aan de kant is gezet omdat hij solo wil werken, helpt Amy Leonard met een serie experimenten.
«
»
20:35 Total Recall
Arbeider Douglas Quaid leidt een saai leven. Hij besluit een bezoek te brengen aan Rekall, een bedrijf dat verlangens kan omzetten in echte herinneringen.
«
»
22:50 10 Minutes Gone
Frank Sullivan is een professionele bankovervaller bij wie nog nooit een klus verkeerd is gelopen. Tot op een dag zijn broer tijdens een opdracht wordt gedood en Frank voor dood wordt achtergelaten.
«
»
00:35 White Collar
Peters vrouw Elizabeth krijgt van een klant te horen dat de stroompannes die New York teisteren veroorzaakt worden door een prominent zakenman. Peter en Neal wisselen van identiteit.
«
»
01:25 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers