TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:10 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
06:35 Soep!
Bloemkoolsoep (Romanesco) / Soep met gerookte zalm en Dille.
«
»
06:50 Smossen mag
Mats (10 jaar), Deborah (12 jaar) en Liselotte (9 jaar) maken zelf hun frietjes en serveren het met een bijzondere kip, aparte appelmoes, en verder met alles erop en eraan. Het ideale kinderfeest.
«
»
07:15 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
08:00 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
08:25 Heerlijke feesten met Colruyt
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
08:55 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
09:45 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
10:00 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
10:05 Klaar in 20 minuten
Vandaag de dame die een vette knipoog hanteert als charmestrategie: Breysem Anne-Sophie! Ze kookt vegetarisch en combineert couscous met rode kool, appel, walnoten en geitenkaas. Heerlijke combinaties en bovendien klaar in 20 minuten!
«
»
10:30 Peppe's Sicilië
Peppe's grootouders wonen in het centrum van Siculiana, in Sicilië. Vlakbij de kerk en met zicht op het kasteel. Maar nog steeds met de natuur binnen handbereik, want daar leven ze van.
«
»
10:55 De Sterrenkaart - Nederland
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen. Hij vertelt over de ruwe weg richting top en onthult zijn keukengeheimen.
«
»
11:30 Peppe's pasta
Fans van de Italiaanse deegwaren, spits je oren en smaakpapillen! Want onze chef Peppe Giacomazza maakt vandaag een pastagerechtje dat enorm snel te maken is.
«
»
11:40 Heerlijke feesten met Colruyt
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
11:55 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
12:15 Pasta & risotto
Steffi maakt de groenste risotto ter wereld, uiteraard met een massa lekkere en gezonde groenten.
«
»
12:35 Soep!
Oestersoep met groene asperges / Borsjt
«
»
13:00 Soep!
Vietnamese Rijstsoep / Champignonsoep
«
»
13:15 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
13:25 De smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
13:55 Het weekmenu
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
14:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:40 Panklaar
Vandaag: traditie ten top.
«
»
15:55 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
16:15 Lekker lang leven
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
16:45 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft nog steeds een grote voorliefde voor groenten.
«
»
17:05 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
17:30 Het perfecte feestmenu
Julie Baekelandt bereidt haar perfecte feestmenu. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines. Als hoofdgerecht staat er een bijzondere Portugese cataplana op het menu.
«
»
18:00 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
18:35 Wild van wild
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
19:05 De chalet aan zee
De boys maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog - vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»
20:00 Bal National
Beenhouwerszoon Wim bereidt vers lamsgehakt. Het is de basis voor twee recepten met balletjes. Wim bereidt het vlees 'shakshuka-stijl' met Brugse kaas.
«
»
20:40 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
22:00 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
22:35 De dagschotel
Bart Desmidt vervlecht tarbot, prei, sherry en truffel tot één smakelijke ovenschotel. De smaak van tarbot komt nog beter tot zijn recht door de zoetachtige smaak van sherry.
«
»
23:00 Het perfecte feestmenu
Julie Baekelandt bereidt haar perfecte feestmenu. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines. Als hoofdgerecht staat er een bijzondere Portugese cataplana op het menu.
«
»
23:30 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
00:05 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
00:25 De Eregast
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
01:10 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
01:45 Het perfecte feestmenu
Dominique Persoone tovert vandaag een fantastisch driegangenmenu op tafel.
«
»
02:20 De gastentafel
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
03:10 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt vandaag feestelijk samen met chef Michaël Vrijmoed. De chef braadt een sappige hoevekip, en laat zien wat je allemaal kan doen met knolselder.
«
»
03:40 De dagschotel
Bart Desmidt vervlecht tarbot, prei, sherry en truffel tot één smakelijke ovenschotel. De smaak van tarbot komt nog beter tot zijn recht door de zoetachtige smaak van sherry.
«
»
03:55 Het perfecte feestmenu
Julie Baekelandt bereidt haar perfecte feestmenu. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines. Als hoofdgerecht staat er een bijzondere Portugese cataplana op het menu.
«
»
04:20 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
05:05 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
05:30 De Eregast
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers