TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay gaat aan de slag in het verlieslatend restaurant 'Spanish Pavillion' in Harrison. Jerry en Michael runnen samen het restaurant, dat in 1976 opgericht werd door hun grootvader.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
13:15 I Found the Gown
Stacie kan de jurk die ze uitkiest maar net betalen en Carissa is vastbesloten om zich aan haar budget van $500 te houden, ook al is ze helemaal weg van een Enzoani-jurk van $800.
«
»
13:50 Neighbours
Roxy zet haar plan om Amy te saboteren in werking. Hendrix maant Mackenzie aan om Harlow in te lichten over hun relatie, maar zij wil eerst zeker zijn dat het goed gaat met Harlow.
«
»
14:20 Seven Year Switch
Na twee weken zit het experiment er bijna op. Hoe zal het weerzien met de echte partners verlopen?
«
»
15:20 Achter gesloten deuren
Pia heeft na een relatie met een man, nu een relatie met een vrouw. Deze relatie voelt goed aan en nu proberen ze een kind te krijgen. Pia heeft haar vriendin alleen nog niet verteld wie de donor is.
«
»
16:20 Spoed Londen
Jahan heeft last van pijn in de borstreek en de artsen vrezen voor een hartaanval.
«
»
17:20 US Kitchen Nightmares
In West Babylon snelt Gordon Ramsay twee ex-diensters te hulp. Het duo kocht het restaurant Classic American om hun Amerikaanse droom te verwezenlijken, maar zit nu zwaar in de schulden.
«
»
18:20 Home and Away
Mackenzie excuseert zich bij Felicity voor haar eerdere beschuldigingen. Ari zoekt toenadering tot Matthew en waarschuwt hem om Chloe en Mia met rust te laten.
«
»
18:50 Mijn beste kerst ooit
Mario en Steven bijten de spits af in hun mini-Lapland in Kortrijk. Gingerbread, Rudolf het rendier en een travestieshow vormen de ingrediënten voor een hartverwarmende avond.
«
»
20:00 WK Darts 2023
Verslag van de avondsessie met drie wedstrijden in de eerste ronde en één wedstrijd in de tweede ronde.
«
»
00:00 Highway Cops
De wegpolitie houdt een fietser tegen die duidelijk een glaasje teveel op heeft.
«
»
00:30 Spoed Londen
Jahan heeft last van pijn in de borstreek en de artsen vrezen voor een hartaanval.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers