TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Vertical Limit
Na een lawine komt alpiniste Annie Garrett vast te zitten op de beruchte K2, de op een na hoogste bergtop ter wereld. Haar broer, natuurfotograaf Peter Garrett, zet een reddingsmissie op het getouw.
«
»
14:50 The Graham Norton Show
Gasten: Rupert Everett, Lolly Adefope, Sara Pascoe, Dolly Parton en Riz Ahmed. Muziek: Risn Murphy.
«
»
15:55 Life in Pieces
Heather laat sexy foto's van haarzelf maken als cadeautje voor Tim. Sophia wordt gestraft door Heather wanneer ze enkele lelijke woorden gebruikt. John neemt Samantha en Sophie mee op restaurant.
«
»
16:20 Life in Pieces
Greg baalt nog steeds van een ongeluk dat een pingpongwedstrijd tussen hem en Matt vroegtijdig heeft beindigd. Ze besluiten het voor eens en altijd te beslechten.
«
»
16:50 M*A*S*H
Wanneer kolonel Henry Blake naar Tokio wordt overgeplaatst en Frank het kamp militaire discipline begint op te leggen, doen de chirurgen er alles aan om Henry terug te krijgen.
«
»
17:20 M*A*S*H
Hawkeye onderzoekt een aantal kleine diefstallen in het kamp.
«
»
17:55 Top Gear
Freddie Flintoff reist naar IJsland om er deel te nemen aan 's werelds meest waanzinnige motorsport. Paddy McGuinness maakt kennis met de nieuwe Toyota Supra.
«
»
19:00 Police Interceptors
James 'Lenny' Bennett en Lewis Marshall achtervolgen een voertuig met valse nummerplaten. In Nottingham valt de politie 's ochtends vroeg binnen bij enkele drugsdealende broers.
«
»
20:00 Mr. Bean
Mr. Bean heeft zijn eerste televisie gekocht, maar ondervindt nogal wat ontvangstproblemen. Met een ander nieuw speeltje, een Polaroidcamera, trekt hij naar het park.
«
»
20:35 Ride Along 2
Terwijl zijn huwelijksdag met rasse schreden nadert, trekt Ben Barber samen met zijn toekomstige schoonbroer James Payton naar Miami om er een belangrijke drugszaak te onderzoeken.
«
»
22:30 Split
Drie tienermeisjes worden ontvoerd door een mysterieuze man die over 23 persoonlijkheden blijkt te beschikken. Hij staat op het punt om een nieuwe, nog gevaarlijkere persoonlijkheid te ontwikkelen.
«
»
00:40 Foute vrienden
Jeron, Begijn, Thomas en Christophe trekken naar een tennisschool, waar ze beginnende tennissers zullen moeten opleiden.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten n elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook hl wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op En.

Dossiers