
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
06:25 | Het perfecte feestmenu |
Het perfecte feestmenu van Johan Segers begint met een koud voorgerecht: oesters en gêlée. En Johan heeft niet één, maar twee voorgerechtjes gepland.
«
»
06:50 | Tot op het Bot: Het Rund |
Een lekkere consommé vertrekt bij een stevige bouillon.
«
»
07:10 | De gastentafel |
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
08:00 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
08:45 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
08:50 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
09:10 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
10:00 | Ware delicatessen |
Doorgaans zijn er mensen die echt zot zijn van oesters, en andere mensen die er echt niet van houden. In deze aflevering probeert Chef Bart Desmidt alvast zieltjes te winnen voor de zilte oesters.
«
»
10:35 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
In deze aflevering komt tv-presentatrice Cath Luyten naast Hanne aan de toog zitten. Naast lachen en haar man Frank Raes liefkozen, is ook gin-tonic drinken een van haar favoriete bezigheden.
«
»
11:00 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
12:00 | De dagschotel |
Als kleinzoon van een visser, is zijn grote liefde natuurlijk verse vis. Sterrenchef Bart Desmidt kiest vandaag voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
12:15 | Comfort Food |
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen De Pauw zijn dochter is een stevig slaatje met veeeel gesmolten kaas en homemade mikadostokjes.
«
»
12:35 | Pasta & risotto |
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
13:00 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
13:50 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Karolien maakt een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
14:20 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën. Chef Jeroen De Pauw legt onglet op de grill met chimichurrisaus en hij serveert het met een winterse bereiding van aardappel en bloemkool. Smakelijk!
«
»
14:45 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone verrast ons met halloweenbroodjes en Edwin Menue gaat voor twee bereidingen met langoustine.
«
»
15:05 | De smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
15:25 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
15:35 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
16:15 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
16:35 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
17:30 | Het perfecte feestmenu |
Piet Huysentruyt verwent ons vandaag met een topdriegangenmenu dat start met een smaakvolle tartaar van forel.
«
»
17:55 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
18:00 | Het weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
18:45 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
19:40 | Bal National |
Wim bakt ovenverse tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Eén keer gaat hij helemaal barbecue style. Het tweede broodje belegt Wim met witte worstballetjes.
«
»
20:15 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
20:40 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerst-menu samen!
«
»
21:05 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
21:35 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Geroosterde tijgergarnalen met zachte curry (feesteditie).
«
»
21:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met Dagny Ros. Enkele dagen voor kerst staat er vis op het menu: zeebaars met garnalen.
«
»
22:30 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
23:00 | Het perfecte feestmenu |
Piet Huysentruyt verwent ons vandaag met een topdriegangenmenu dat start met een smaakvolle tartaar van forel.
«
»
23:25 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
23:30 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
00:20 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
00:40 | Comfort Food |
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
01:05 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
01:55 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
02:00 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
02:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
03:15 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Geroosterde tijgergarnalen met zachte curry (feesteditie).
«
»
03:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met Dagny Ros. Enkele dagen voor kerst staat er vis op het menu: zeebaars met garnalen.
«
»
04:00 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
04:20 | Het perfecte feestmenu |
Piet Huysentruyt verwent ons vandaag met een topdriegangenmenu dat start met een smaakvolle tartaar van forel.
«
»
04:45 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
05:30 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
05:50 | Comfort Food |
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»