TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Onderbreking
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Erik en Werner werken hun plan verder uit. Werner wordt door Robert betrapt in de kamer van Ariane. Alfons is op zoek naar de schrijver van de boodschap in de fles. Max is wanhopig.
«
»
12:25 Onderbreking
«
»
14:55 Coming Home for Christmas
Lizzie krijgt de opdracht om het landgoed van de familie Mashley klaar te maken voor verkoop. Maar voor het te verkopen, wil Lizzie er de familie nog een onvergetelijke laatste kerstavond bezorgen.
«
»
16:40 Single Parents
Angie is jaloers wanneer Graham tijd doorbrengt met Derek. Poppy en Miggy helpen Will.
«
»
17:00 White Collar
June krijgt het bezoek van haar oude vriend Ford. Die is net vrijgelaten uit de gevangenis en beweert dat hij een nieuwe start wil nemen.
«
»
17:45 Parks and Recreation
Leslie en April gaan vrijwillig aan de slag als vuilnisvrouwen om seksisme bij het stadsbestuur aan te kaarten. Ron babysit op de dochters van Diane, maar dat gaat niet van een leien dakje.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly treft haar kookboek aan in de koopjeshoek van een boekenwinkel. Ze wil haar uitgever aanklagen en vraagt raad aan Erica. Een gezamenlijk uitstapje brengt Adam en Pops dichter bij elkaar.
«
»
18:45 The Simpsons
Opa Simpson voelt zich eenzaam in het rusthuis, maar daar komt verandering in wanneer hij Beatrice leert kennen.
«
»
19:15 The Simpsons
Na een ongeluk in een waterpretpark ziet Homer in dat hij niet in optimale conditie verkeert en besluit hij een strikt dieet te volgen.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Howard en Leonard zijn razend als ze ontdekken dat Sheldon zonder hun medeweten met het leger samenwerkt. Bernadette vermoedt dat Ruchi haar job wil afpakken. Ze wil dat Raj dit onderzoekt.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldon wil zijn vrienden een lesje leren nadat ze hem niet laten meedoen met een lucratieve bitcoininvestering. Een zeven jaar oude video onthult een geheim over de relatie van Leonard en Penny.
«
»
20:40 The Secret
Miranda Wells is een hardwerkende weduwe die worstelt met de opvoeding van haar drie kinderen. Een zware storm en de komst van een mysterieuze man genaamd Bray Johnson, zet haar leven op zijn kop.
«
»
22:40 40 Days, 40 Nights
De 28-jarige Matt Sullivan besluit zich 40 dagen en 40 nachten van alle seksuele activiteiten te onthouden.
«
»
00:30 White Collar
June krijgt het bezoek van haar oude vriend Ford. Die is net vrijgelaten uit de gevangenis en beweert dat hij een nieuwe start wil nemen.
«
»
01:15 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers