TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Alison en Mike proberen een deal te sluiten in verband met een volgend event, maar iets uit het verleden van de Kapitein verhindert dat dit van een leien dakje loopt.
«
»
06:00 Father Brown
De dood van de vader van een jonge schrijver zorgt voor wantrouwen tegenover de reizigers in Kembleford. Father Brown moet de waarheid aan het licht brengen.
«
»
06:45 George Gently
De oude Alfred Peachment wordt dood aangetroffen op het domein van een voormalig kindertehuis. Een oude vlam van Alfred vertelt Gently dat het slachtoffer mogelijk pedofiele neigingen had.
«
»
08:15 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Lu proberen een tiener te beschermen die aan nachtmerrieachtige voorgevoelens van moord lijdt.
«
»
09:00 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Het tweetal onderzoekt een culinaire sabotagecampagne.
«
»
09:40 New Tricks
Tijdens een wandeling ontdekt Brian Lane's hond Scampi een dood lichaam. Wanneer ze over de ontdekking van het lichaam hoort, bekent Janice Small dat ze de minnares van haar echtgenoot heeft vermoord.
«
»
10:30 Midsomer murders
Deel 1/2. Een boer wordt dood aangetroffen op de gewijde steencirkel van Crowcall in Midsomer Mow. De verdenking valt op de lokale druïden.
«
»
11:20 Midsomer murders
Deel 2/2. Een boer wordt dood aangetroffen op de gewijde steencirkel van Crowcall in Midsomer Mow. De verdenking valt op de lokale druïden.
«
»
12:05 Death in Paradise
Een Britse agent wordt vermoord gevonden in een afgesloten ruimte op het eiland Saint-Marie. Inspecteur Richard Poole wordt op onderzoek uitgestuurd.
«
»
13:05 Death in Paradise
DI Richard Poole is hopeloos op zoek naar een deftig kopje thee, wanneer hij de melding krijgt dat er nog een moord is gepleegd: een bruid werd op de dag van haar huwelijk gedood met een harpoen.
«
»
14:10 Midsomer murders
Deel 1/2. In de lucht boven de UFO hot-spot Cooper Hill zijn geheimzinnige lichten te zien.
«
»
15:05 Midsomer murders
Deel 2/2. In hun zoektocht naar de waarheid brengen DCI Barnaby en DS Nelson verdenkingen, bedrog en lang verborgen geheimen naar boven.
«
»
16:05 McDonald & Dodds
Dodds en McDonald komen terecht in de wereld van plastische chirurgie en influencers wanneer een populaire vlogster sterft tijdens een operatie.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team ontmoet in Londen politie-inspecteur Jack Mooney. Samen met hem voeren ze het onderzoek naar de vermeende zelfmoord van een bankier, die tegelijk de hoofdverdachte is in een andere zaak.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. De lokale school wordt door het afnemende aantal kinderen met sluiting bedreigd. Een groep 'lunchende dames' beconcurreert elkaar op moorddadige wijze voor de status van gulste gever.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. De lokale school wordt door het afnemende aantal kinderen met sluiting bedreigd. Een groep 'lunchende dames' beconcurreert elkaar op moorddadige wijze voor de status van gulste gever.
«
»
21:00 Grantchester
Er wordt voor Wills ogen iemand opzettelijk doodgereden. Samen met Geordie gaat hij op onderzoek uit om erachter te komen wie het slachtoffer zo graag dood wilde hebben.
«
»
22:00 All Creatures Great and Small
Wanneer Mrs. Hall vrij neemt voor een ontmoeting met iemand die vroeger veel voor haar betekende, schuift Siegfried alle huishoudelijke taken af op Tristan.
«
»
22:55 Agatha Raisin
Agatha wordt ingehuurd om een vrouw te beschermen tegen de geesten van Voorbije Kerstmis, maar als de vrouw dood wordt aangetroffen, zit Agatha opeens met een moordzaak.
«
»
23:55 Agatha Raisin
Als het detectivebureau van Agatha Raisin wordt gewaarschuwd om te stoppen met het moordonderzoek, proberen Toni en Charles een heidense clan te infiltreren.
«
»
00:45 Rosemary and Thyme
Laura en Rosemary worden ingehuurd om een victoriaanse tuin te reconstrueren in Regent's Park, waar ze allerlei intrigerende mensen ontmoeten. Maar de rust wordt verstoord door de vondst van een lichaam. 5/8
«
»
01:30 The Singapore Grip
Als de familie Langfeld door een tragedie wordt getroffen, ziet Walter een kans om er zijn voordeel mee te doen.
«
»
02:15 Father Brown
Father Brown brengt een bezoek aan Jacob, die absoluut wil bewijzen dat zijn vader werd vermoord door één van zijn familieleden. En daarvoor wil hij zijn nieuwste uitvinding gebruiken.
«
»
03:00 Jonathan Creek
Het rustige leventje van Jonathan en Polly wordt verstoord wanneer een oude bekende uit het verleden van Jonathan plots weer opduikt. Het blijkt om een oude vlam van Jonathan te gaan.
«
»
04:00 McDonald & Dodds
Angela en haar vier vriendinnen gaan naar Bath om haar verjaardag te vieren. Na een avondje in de nachtclub met jonge rugbyspelers zetten ze het feestje bij iemand thuis verder.
«
»
05:30 Ghosts
Een luxehotelketen doet Mike en Alison een aanbod dat ze niet kunnen weigeren. Het vooruitzicht van een vertrek drijft echter een wig tussen de geesten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers