TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Marathon man
In New York ziet student en getalenteerd loper Babe hoe zijn broer Doc vermoord wordt. Doc was als lid van een geheime overheidsdienst de voormalige nazidokter Christian Szell op het spoor.
«
»
14:55 The Graham Norton Show
Compilatie van de pre-lockdownafleveringen die eerder dit jaar werden opgenomen. Met onder meer Daniel Radcliffe, Michael B. Jordan, Hugh Laurie, Jim Carrey, Patrick Stewart en Margot Robbie.
«
»
15:50 Life in Pieces
Wanneer Jen in haar vinger snijdt en Greg haar naar het ziekenhuis brengt, hebben ze voor het eerst in maanden terug een momentje voor hun twee.
«
»
16:15 Life in Pieces
Wanneer Jen en Greg op zoek gaan naar een oppas voor Lark, vinden ze het moeilijk om iemand te vertrouwen. Heather denkt dat Matt met haar geld oorbellen heeft gekocht voor Colleen.
«
»
16:45 M*A*S*H
Hawkeye veinst krankzinnigheid om te bewijzen dat hij verlof nodig heeft.
«
»
17:15 M*A*S*H
Het is al een hele tijd geleden dat helikopterpiloot Cowboy een brief ontvangen heeft van zijn vrouw. Hij verdenkt er haar van een scheve schaats te rijden en wil naar de Verenigde Staten terugkeren.
«
»
17:50 Top Gear
Paddy McGuinness en Freddie Flintoff reizen voor een nieuw avontuur naar de jungle van Borneo in enkele uiterst zeldzame en heel goedkope oldtimers.
«
»
19:00 Police Interceptors
Phil Broughon pakt een man op die, ondanks eerdere veroordelingen, dronken achter het stuur blijft kruipen.
«
»
20:00 Mr. Bean
Tijdens het inparkeren van zijn auto kan Mr. Bean het niet laten om de hem omringende bolides regelmatig aan de voor- en achterkant te raken.
«
»
20:35 Hacksaw Ridge
De jonge Amerikaan Desmond Doss neemt dienst in het leger. Omdat hij weigert om een wapen te hanteren, besluit hij hospik te worden. In 1945 neemt hij deel aan de bloederige Slag om Okinawa.
«
»
23:00 Whiskey Tango Foxtrot
Journaliste Kim Barker reist in 2002 af naar de oorlog in Afghanistan om ter plekke verslag uit te brengen. In Kaboel ontmoet ze collega-journaliste Tanya, die haar op sleeptouw neemt.
«
»
01:05 Foute vrienden
Jeron, Begijn, Thomas en Christophe trekken naar de Ardennen. In La Roche moeten ze, verkleed als soldaat, uitleg geven aan toeristen over een beroemde Amerikaanse tank.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers