TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Wild van wild
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
06:10 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
06:35 Het perfecte feestmenu
Bij Het Perfecte Feestmenu van Roger van Damme staat vandaag de kip centraal. Zijn feestelijk driegangenmenu start met een kipkroket met truffelmayonaise.
«
»
06:55 De sterrenkaart
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
07:25 Over (h)eerlijke groenten
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
08:00 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerst-menu samen!
«
»
08:55 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
09:05 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
09:15 Over (h)eerlijke groenten
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
10:00 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
10:25 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
10:45 De Eregast
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
11:30 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
11:35 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt De Smaaktoerist die graag gas geeft en van katoen, hij krijgt van onze eeuwige roem: De Pauw Jeroen.
«
»
11:40 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
12:10 De gastentafel
In 'De Gastentafel' maakt telkens n van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
13:00 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool.
«
»
13:20 Pasta & risotto
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
13:45 Soep!
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
14:10 Soep!
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
14:30 Toasted!
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten s belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
15:00 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reen.
«
»
15:25 In de Mix (magazine Njam)
Julius Persoone verrast ons met halloweenbroodjes en Edwin Menue gaat voor twee bereidingen met langoustine.
«
»
15:45 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
16:20 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
16:40 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
17:00 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
17:30 Het perfecte feestmenu
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
18:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
18:40 Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed
Karolien maakt een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
19:10 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideen voor de feesten.
«
»
19:55 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
20:25 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
20:40 De Eregast
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
21:25 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
21:55 Wild van wild
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
22:35 De dagschotel
Johan Segers - zeeduivel (feesteditie)
«
»
23:00 Het perfecte feestmenu
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
23:20 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
23:30 Bal National
Eerst maakt Wim de klassieke vol-au-vent. Voor zijn tweede recept zorgt de Indiase keuken voor inspiratie. Wim maakt gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
00:05 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
00:25 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
00:45 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
01:15 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
01:50 Het perfecte feestmenu
Het perfecte feestmenu van Johan Segers begint met een koud voorgerecht: oesters en gle. En Johan heeft niet n, maar twee voorgerechtjes gepland.
«
»
02:25 Tot op het Bot: Het Rund
Een lekkere consomm vertrekt bij een stevige bouillon.
«
»
02:50 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
03:15 Wild van wild
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
03:35 De dagschotel
Johan Segers - zeeduivel (feesteditie)
«
»
03:55 Het perfecte feestmenu
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
04:20 Bal National
Eerst maakt Wim de klassieke vol-au-vent. Voor zijn tweede recept zorgt de Indiase keuken voor inspiratie. Wim maakt gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
04:45 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
05:05 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
05:20 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
05:45 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten n elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook hl wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op En.

Dossiers