
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Wild van wild |
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
06:10 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
06:35 | Het perfecte feestmenu |
Bij Het Perfecte Feestmenu van Roger van Damme staat vandaag de kip centraal. Zijn feestelijk driegangenmenu start met een kipkroket met truffelmayonaise.
«
»
06:55 | De sterrenkaart |
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
07:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
08:00 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerst-menu samen!
«
»
08:55 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
09:05 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
09:15 | Over (h)eerlijke groenten |
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
10:00 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
10:25 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
10:45 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
11:30 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
11:35 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt De Smaaktoerist die graag gas geeft en van katoen, hij krijgt van onze eeuwige roem: De Pauw Jeroen.
«
»
11:40 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
12:10 | De gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
13:00 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool.
«
»
13:20 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
13:45 | Soep! |
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
14:10 | Soep! |
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
14:30 | Toasted! |
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
15:00 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
15:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone verrast ons met halloweenbroodjes en Edwin Menue gaat voor twee bereidingen met langoustine.
«
»
15:45 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
16:20 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
16:40 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
17:00 | Comfort Food |
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
17:30 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
18:00 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
18:40 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Karolien maakt een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
19:10 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
19:55 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
20:25 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
20:40 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
21:25 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
21:55 | Wild van wild |
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
22:35 | De dagschotel |
Johan Segers - zeeduivel (feesteditie)
«
»
23:00 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
23:20 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
23:30 | Bal National |
Eerst maakt Wim de klassieke vol-au-vent. Voor zijn tweede recept zorgt de Indiase keuken voor inspiratie. Wim maakt gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
00:05 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
00:25 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
00:45 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
01:15 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
01:50 | Het perfecte feestmenu |
Het perfecte feestmenu van Johan Segers begint met een koud voorgerecht: oesters en gêlée. En Johan heeft niet één, maar twee voorgerechtjes gepland.
«
»
02:25 | Tot op het Bot: Het Rund |
Een lekkere consommé vertrekt bij een stevige bouillon.
«
»
02:50 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
03:15 | Wild van wild |
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
03:35 | De dagschotel |
Johan Segers - zeeduivel (feesteditie)
«
»
03:55 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
04:20 | Bal National |
Eerst maakt Wim de klassieke vol-au-vent. Voor zijn tweede recept zorgt de Indiase keuken voor inspiratie. Wim maakt gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
04:45 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
05:05 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
05:20 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
05:45 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»