TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Onderbreking
«
»
11:35 Sturm der Liebe
De dag van vertrek is aangebroken voor Maja en Florian. Tijdens een klein feestje nemen ze afscheid van iedereen in het Frstenhof.
«
»
12:20 Onderbreking
«
»
14:55 Christmas Cupcakes
Vlak voor de feestdagen overlijdt de vader van Kim en Gina. De zussen kunnen het niet goed met elkaar vinden, maar zullen nu moeten samenwerken om de familiebakkerij te redden.
«
»
16:35 Single Parents
Angie besluit dat het tijd is voor Graham om zijn vader te ontmoeten. Sophie vangt nieuws op over Will en Tracy.
«
»
16:55 White Collar
Christopher Harlowe, de zoon van een Amerikaanse diplomaat, zit in Myanmar in de gevangenis. Hij wordt ervan verdacht een waardevolle diamant te hebben gestolen.
«
»
17:45 Parks and Recreation
Het vrijgezellenfeestje van Leslie valt in het water wanneer Jamm een belofte niet nakomt. Chris organiseert ondertussen een onvergetelijke vrijgezellenavond voor Ben.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam en Beverly hebben een idee voor een familiefeest: een moordspel. Barry gedraagt zich arrogant wanneer Erica aankondigt dat ze geneeskunde wil gaan studeren.
«
»
18:40 The Simpsons
Na het zien van het toneelstuk 'McBane' krijgt opa Simpson een hartaanval. In het hospitaal vertelt hij aan Homer dat hij als jongeman een andere vrouw heeft gekend en dat zij samen een zoon hebben.
«
»
19:10 The Simpsons
Barts hond Santa's Little Helper werkt iedereen voortdurend op de zenuwen. Homer stelt Bart voor de keuze: ofwel gaat Santa naar een hondenschool, ofwel vliegt hij buiten.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon en Will Wheaton strijden beiden voor de rol van professor Proton. Penny verzorgt Halley als Bernadette en Howard verplichte bedrust opgelegd krijgen.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Bert vraagt Sheldon om samen te werken aan een project. Omdat hij geologie onder zijn niveau vindt, doet hij er alles aan om het verborgen te houden voor zijn vrienden.
«
»
20:35 Alita: Battle Angel
Alita, een vrouwelijke cyborg, wordt opnieuw tot leven gewekt door een dokter. Ze herinnert zich niets meer over haar verleden en gaat op zoek naar antwoorden.
«
»
22:55 Primal
Frank Walsh jaagt op exotische dieren die hij naar de VS verscheept. Wanneer hij een zeldzame witte jaguar vindt, denkt hij op slag rijk te worden. Het transport verloopt echter anders dan verwacht.
«
»
00:45 White Collar
Christopher Harlowe, de zoon van een Amerikaanse diplomaat, zit in Myanmar in de gevangenis. Hij wordt ervan verdacht een waardevolle diamant te hebben gestolen.
«
»
01:35 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers