TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Onderbreking
«
»
11:35 Sturm der Liebe
De dag van vertrek is aangebroken voor Maja en Florian. Tijdens een klein feestje nemen ze afscheid van iedereen in het Fürstenhof.
«
»
12:20 Onderbreking
«
»
14:55 Christmas Cupcakes
Vlak voor de feestdagen overlijdt de vader van Kim en Gina. De zussen kunnen het niet goed met elkaar vinden, maar zullen nu moeten samenwerken om de familiebakkerij te redden.
«
»
16:35 Single Parents
Angie besluit dat het tijd is voor Graham om zijn vader te ontmoeten. Sophie vangt nieuws op over Will en Tracy.
«
»
16:55 White Collar
Christopher Harlowe, de zoon van een Amerikaanse diplomaat, zit in Myanmar in de gevangenis. Hij wordt ervan verdacht een waardevolle diamant te hebben gestolen.
«
»
17:45 Parks and Recreation
Het vrijgezellenfeestje van Leslie valt in het water wanneer Jamm een belofte niet nakomt. Chris organiseert ondertussen een onvergetelijke vrijgezellenavond voor Ben.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam en Beverly hebben een idee voor een familiefeest: een moordspel. Barry gedraagt zich arrogant wanneer Erica aankondigt dat ze geneeskunde wil gaan studeren.
«
»
18:40 The Simpsons
Na het zien van het toneelstuk 'McBane' krijgt opa Simpson een hartaanval. In het hospitaal vertelt hij aan Homer dat hij als jongeman een andere vrouw heeft gekend en dat zij samen een zoon hebben.
«
»
19:10 The Simpsons
Barts hond Santa's Little Helper werkt iedereen voortdurend op de zenuwen. Homer stelt Bart voor de keuze: ofwel gaat Santa naar een hondenschool, ofwel vliegt hij buiten.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon en Will Wheaton strijden beiden voor de rol van professor Proton. Penny verzorgt Halley als Bernadette en Howard verplichte bedrust opgelegd krijgen.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Bert vraagt Sheldon om samen te werken aan een project. Omdat hij geologie onder zijn niveau vindt, doet hij er alles aan om het verborgen te houden voor zijn vrienden.
«
»
20:35 Alita: Battle Angel
Alita, een vrouwelijke cyborg, wordt opnieuw tot leven gewekt door een dokter. Ze herinnert zich niets meer over haar verleden en gaat op zoek naar antwoorden.
«
»
22:55 Primal
Frank Walsh jaagt op exotische dieren die hij naar de VS verscheept. Wanneer hij een zeldzame witte jaguar vindt, denkt hij op slag rijk te worden. Het transport verloopt echter anders dan verwacht.
«
»
00:45 White Collar
Christopher Harlowe, de zoon van een Amerikaanse diplomaat, zit in Myanmar in de gevangenis. Hij wordt ervan verdacht een waardevolle diamant te hebben gestolen.
«
»
01:35 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers