TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Café Hon, gelegen in Baltimore Maryland, kampt met problemen. Eigenaar Denise opende de zaak twintig jaar geleden, maar werd geboycot door haar omgeving.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
13:15 I Found the Gown
Fashionista Brittney is vastbesloten om de perfecte jurk te vinden binnen haar budget van $1500. Bruid Ann heeft maar liefst een budget van $2000 voor haar droomjurk.
«
»
13:45 Neighbours
Het nieuws dat Brent bij het leger gaat, slaat in als een bom bij Harlow. Toadie en Melanie ontdekken wie hen van de zaak-Carmelo liet halen.
«
»
14:15 Seven Year Switch
Relatie-expert Lee Valls confronteert de nieuw samengestelde koppels met foto's van hun wederhelften. En sommige van die foto's doen wel wat stof opwaaien.
«
»
15:20 Achter gesloten deuren
Michiel heeft een gelukkig leven met zijn vrouw en kind. Daarnaast koestert hij ook de droom om een klein hotel te beginnen in Spanje. Om die droom te verwezenlijken is Michiel bereid ver te gaan.
«
»
16:20 Spoed Londen
De 64-jarige Ranjan wordt in het ziekenhuis opgenomen na een botsing tegen een boom, de 20-jarige Callum stuikte zo maar in elkaar en de 4-jarige Scarlett bezeerde haar been.
«
»
17:20 US Kitchen Nightmares
Restaurant Chiarella's bevindt zich in het zuiden van Philadelphia en is eigendom van Tommy en Dina DeFino. In handen van Dina's ouders was het een succesvol bedrijf, maar nu gaan de zaken erg slecht.
«
»
18:20 Home and Away
Nikau is nerveus voor zijn evaluatie. Marilyn wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Irene geeft Bella de aanmoediging die ze nodig had om opnieuw volop aan het fotograferen te gaan.
«
»
18:55 Mijn beste kerst ooit
Toeval of niet, maar vandaag blijft de ster stille staan in Nazareth. Niet in het huis van Jozef en Maria, wel in het warme nest van Karel en Dominique.
«
»
20:00 WK Darts 2023
Verslag van de eerste drie wedstrijden in de eerste ronde en één wedstrijd in de tweede ronde.
«
»
00:00 Highway Cops
In Central Otago houdt de wegpolitie een man tegen die onmiddellijk een excuus klaar heeft voor zijn overdreven snelheid: hij zou een Grand Prix-kampioen zijn.
«
»
00:30 Ontvoerd
De vader van de ontvoerde Mert staat internationaal gesignaleerd en heeft geen gezag over het kind. John en zijn team trekken naar Turkije om de jongen te vinden.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers