TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Xena, The Warrior Princess
De beeldmooie prinses Jana is verloofd met prins Agranon van Colonus.
«
»
14:25 Xena, The Warrior Princess
Xena stoot toevallig op een groepje dorpsbewoners die worden aangevallen door een ijzersterke, gemaskerde man.
«
»
15:20 Magnum
Higgins helpt een Japanse verstekeling om haar verloofde te zoeken, maar Magnum gelooft haar niet.
«
»
16:20 Magnum
Morgan Lyden, een gevaarlijke gangster, ontsnapt uit de zwaarbeveiligde gevangenis van Halawa en gijzelt T.C. en Higgins.
«
»
17:20 The A-Team
Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team.
«
»
18:15 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul en zijn team verkennen de wereld van phishing, een vorm van internetfraude waarbij oplichters zoveel mogelijk privégegevens van hun slachtoffers proberen te bemachtigen.
«
»
19:10 Police Interceptors
Na een melding over diefstal bij enkele vrachtwagens coördineren Dave en Warren een controle op de snelweg. Steve en hondengeleider Macy onderzoeken meldingen van vermoedelijke plunderaars.
«
»
20:05 Border Security USA
Agenten spoeden zich naar een straalvliegtuig op weg naar Haïti, nadat iemand door de beveiliging van een luchtvaartmaatschappij is geglipt.
«
»
20:35 Hail, Caesar!
Eddie Mannix is een Hollywoodfixer die problemen oplost voor grote filmsterren. Wanneer acteur Baird Whitlock spoorloos verdwijnt, is het aan hem om de zaak kordaat van de baan te vegen.
«
»
22:30 Surrounded
Enkele vloggers ondernemen een illegale snorkeltrip naar een idyllische baai. Maar hun tripje verandert in een nachtmerrie wanneer hun vliegtuig neerstort en ze worden omsingeld door een groep haaien.
«
»
00:15 The A-Team
Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers