
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Pasta & risotto |
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
06:05 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
06:25 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
06:50 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag maakt onze Italiaanse chef met zijn kookkunsten la vita molto bella: Peppe Giacomazza! Op zijn menu een leuk pastagerechtje: open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto. Feestelijk en toch snel klaar. Buon appetito!
«
»
07:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de chef zo ruig & rauw: Jeroen De Pauw! Hij gaat voor kabeljauw. En dat rijmt niet alleen lekker. Hij geeft de hem een krokantje van tomatengremolata en serveert met waterkers. Voor de vrolijke visliefhebber dus!
«
»
08:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
08:45 | Pasta & risotto |
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
09:10 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
09:40 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
10:30 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
11:10 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
12:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de man met "liever messy dan spic & span" als slogan: Jelle Beeckman! Hij gaat voor smeuïge penne met goed veel room en chorizo.
«
»
12:30 | Apero-Dining |
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
13:05 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Gewoon gezond & goed eten kan altijd én overal. Zelfs 's middags op het werk. Daar overtuigt Karolien ons van met 2 lunches on the go: een sappige frittata met spinazie en feta en frisse spring rolls met mangodip. De zon in je lunchbox!
«
»
13:35 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
14:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
14:20 | Winters grillen |
Het hoeft niet altijd worst of steak te zijn op de barbecue. Daarom gaat chef Jeroen De Pauw voor een hippe hamburger, snel te maken en ook ideaal als je kindermonden moet voeden. En ook zijn dessert is comfort food: snickers op de grill!
«
»
14:50 | De smaaktoerist |
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
15:25 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe gaat voor sugo alla carrettiera romana, een stevige saus uit Rome met porcini, pancetta, tomaat & tonijn. Jeroen gebruikt hem als basis voor zijn volle vissoep.
«
»
15:30 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
16:05 | Puur oosters: Japans |
Vandaag staat chef Ivan Verhelle achter de teppanyaki, wat meteen zijn absolute specialiteit is in de Japanse keuken.
«
»
16:25 | De smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
17:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
17:30 | Winters grillen |
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ. Als dessert maakt hij een verrassende papillot van rood fruit en cuberdons.
«
»
17:50 | Het weekmenu |
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
18:35 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
19:30 | Sportfood |
Bart zit 3 keer per week in de fitness. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken speciaal voor hem en voor alle sporters die aan krachttraining doen een alternatief op de kip met rijst.
«
»
20:05 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën. Chef Jeroen De Pauw legt onglet op de grill met chimichurrisaus en hij serveert het met een winterse bereiding van aardappel en bloemkool. Smakelijk!
«
»
20:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
21:30 | Nuances |
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
22:00 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:20 | De smaaktoerist |
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
23:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
23:35 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
00:30 | Comfort Food |
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
00:50 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
01:25 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de chef zo ruig & rauw: Jeroen De Pauw! Hij gaat voor kabeljauw. En dat rijmt niet alleen lekker. Hij geeft de hem een krokantje van tomatengremolata en serveert met waterkers. Voor de vrolijke visliefhebber dus!
«
»
01:55 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
02:30 | Bal National |
Wim bereidt het het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Met kwaliteitsgehakt én een papje van in melk geweekte beschuit. Hiermee kan iedereen op 1000-en-1 manieren creatief zijn.
«
»
03:05 | De dagschotel |
Eenvoud is de ultieme vorm van perfectie. Het zijn de wijze woorden van Leonardo da Vinci en het gerechtje dat jonge sterrenchef Jan Tournier vandaag maakt, bewijst de waarheid ervan.
«
»
03:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
04:10 | Nuances |
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
04:35 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:50 | De smaaktoerist |
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
05:15 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
05:45 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»