TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Om de claim van hun buren op hun eigendom te weerleggen, besluiten Mike en Alison hen uit te nodigen voor een plechtig etentje. Maar Mike en Alison kennen niets van de strikte etiquette.
«
»
06:00 Father Brown
Kort na de dood van haar moeder, wordt de vader van een jonge vrouw vermoord. Father Brown probeert haar te steunen in haar rouwproces, terwijl hij de moord op de vader tracht op te lossen.
«
»
06:45 George Gently
Wanneer het adoptiekind van een koppel wordt ontvoerd, valt de verdenking onmiddellijk op de biologische moeder van de baby.
«
»
08:10 Sister Boniface Mysteries
De speurende non neemt het op tegen een seriemoordenaar die samen met het slachtoffer een legpuzzel voltooit en vervolgens een van de puzzelstukjes steelt.
«
»
08:55 Sister Boniface Mysteries
Wanneer een bekende kunstenaar op zijn eigen tentoonstelling wordt vermoord, valt de verdenking op de broer van zuster Reginald.
«
»
09:40 New Tricks
Gerry ontdekt een paar skeletten in zijn kast. Hij gaat op zoek naar de waarheid als het lichaam van zijn oude hoofdinspecteur in een kelder wordt gevonden - ongerept na 30 jaar.
«
»
10:35 Midsomer murders
Deel 1/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie.
«
»
11:25 Midsomer murders
Deel 2/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie.
«
»
12:10 Death in Paradise
Een vissersdorp staat in rep en roer bij de aankomst van de festival queen die een jaarlijks evenement moet opluisteren. Groot is de consternatie wanneer de vrouw dood wordt teruggevonden.
«
»
13:10 Death in Paradise
Het team wordt opgeschrikt door een tweede moord, die te maken heeft met de dood van Tiana, koningin van het festival. Er is een nieuw spoor, gelinkt aan een telefonische oproep.
«
»
14:10 Midsomer murders
Een jurist wordt vermoord met een dodelijke dosis morfine. De hoofdverdachte is een man die tien jaar eerder een moord heeft gepleegd.
«
»
15:10 Midsomer murders
Een jurist wordt vermoord met een dodelijke dosis morfine. De hoofdverdachte is een man die tien jaar eerder een moord heeft gepleegd.
«
»
16:05 George Gently
Een meedogenloze crimineel staat op het punt om terug vrij te komen. Volgens de staat zou Gently bewijsstukken vervalst hebben om hem te kunnen veroordelen.
«
»
17:55 Death in Paradise
Annette Burgess, de bestuursvoorzitter van een luxereisbureau, wordt vermoord in haar hotelkamer tijdens een teambuildingevenement met haar collega's.
«
»
19:00 Midsomer murders
Als dr. Alan Delaney wordt vermoord, realiseert Barnaby zich dat het echte doelwit Delaney's partner, dr. James Kirkwood was. 1/2
«
»
20:05 Midsomer murders
Als dr. Alan Delaney wordt vermoord, realiseert Barnaby zich dat het echte doelwit Delaney's partner, dr. James Kirkwood was. 2/2
«
»
21:00 Grantchester
Will en Georgie onderzoeken de vreemde omstandigheden waarin Eddie om het leven kwam. De man was een zakenpartner van de vader van Will.
«
»
22:00 All Creatures Great and Small
Ondanks alle veranderingen die in Skeldale House plaatsvinden, probeert iedereen zo goed mogelijk de vrede te bewaren.
«
»
23:00 Agatha Raisin
Agatha wordt gevraagd om een doodsbedreiging tijdens een bruiloft te onderzoeken en zoals gewoonlijk zijn de zaken gecompliceerder dan ze lijken.
«
»
00:00 Agatha Raisin
De zaak wordt nog ingewikkelder wanneer in Agatha's keuken een huurmoordenaar wordt vermoord. Wie was het beoogde doelwit: de huurmoordenaar of Agatha?
«
»
00:50 Rosemary and Thyme
De amateurspeurders gaan aan de slag bij een klooster om de kruidentuin te herstellen voor een gepland koninklijk bezoek, maar hun werkzaamheden worden verstoord door de vondst van een lijk. 2/8
«
»
01:35 The Singapore Grip
Matthew went aan het leven in Singapore en verdiept zich in de rubberhandel van zijn vader, maar wanneer hij ontdekt dat er dubieuze praktijken plaatsvinden, krijgt hij last van zijn geweten.
«
»
02:25 Ghosts
Er komt een filmploeg naar Button House voor een historische documentaire over een moordcomplot waarbij mogelijk één van de inwonende spoken destijds betrokken was.
«
»
02:55 Sister Boniface Mysteries
De speurende non neemt het op tegen een seriemoordenaar die samen met het slachtoffer een legpuzzel voltooit en vervolgens een van de puzzelstukjes steelt.
«
»
03:40 Sister Boniface Mysteries
Wanneer een bekende kunstenaar op zijn eigen tentoonstelling wordt vermoord, valt de verdenking op de broer van zuster Reginald.
«
»
04:25 Grantchester
Geordie wordt opgeroepen om een inbraak in een informaticalabo te onderzoeken. Wanneer de directeur van het labo in elkaar stuikt en overlijdt aan kwikvergiftiging, vermoedt Geordie kwaad opzet.
«
»
05:10 Grantchester
Terwijl Will zich voorbereidt op zijn benoeming als de nieuwe dominee, komt Geordie bij hem met een verzoek van religieuze aard.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Op het eilandje Chappaquiddick wordt een feest gegeven voor alle medewerkers van Robert Kennedy's presidentiële campagne, waaronder Mary Jo. Ted en Mary Jo sluipen er tussenuit voor een roekeloze rit in het donker die eindigt in een tragedie.

'Chappaquiddick', om 21.30 uur op Canvas.

Dossiers