TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
«
»
11:50 Sturm der Liebe
De directie van het ziekenhuis nodigt Michael uit voor een gesprek. Ze hebben ontdekt dat hij Florian buiten het onderzoek behandeld heeft.
«
»
12:40 Onderbreking
«
»
15:10 Nowhere to Be Found
Na de dood van haar man verhuist Claire samen met haar dochter Sarah naar een dorpje om er een nieuwe start te maken.Wanneer Sarah plots verdwijnt, komt het leven van Claire op zijn kop te staan.
«
»
16:50 Outmatched
Wanneer de kelder gerenoveerd moet worden, bedenken de kinderen een plan om Mike en Kay weg te sturen op een avondje uit.
«
»
17:15 White Collar
Neal vermoedt dat Matthew Keller - een van zijn vroegere rivalen - verantwoordelijk is voor de moord op de hoofdverdachte van een museumroof.
«
»
18:05 Parks and Recreation
De campagne van Leslie krijgt een stevige deuk wanneer ze dronken een interview geeft. April probeert Chris te koppelen met een docente van Andy.
«
»
18:30 The Goldbergs
Adam en Murray willen niet gaan kamperen en maken dan maar een film waarin ze doen alsof. Erica voegt zich bij een a-capellakoor voor vrouwen en leert een belangrijke les.
«
»
18:55 The Simpsons
Lisa geeft een pyjamafuif. Als het te rumoerig wordt, besluit Homer nog iets te gaan drinken bij Moe. Die vertelt hem dat de zaken slecht gaan en er dringend iets zou moeten gebeuren.
«
»
19:25 The Simpsons
Burns is het beu om de kerncentrale te leiden. Als het gerucht de ronde doet dat hij ze van de hand wil doen, begint iedereen zijn aandelen te verkopen. Een Duitse firma koopt het bedrijf op.
«
»
19:55 The Big Bang Theory
In tegenstelling tot Sheldon maken Leonard en Howard zich zorgen dat defensie hun project probeert te gebruiken voor militaire doeleinden. Ondertussen praat Penny haar mond voorbij.
«
»
20:20 The Big Bang Theory
De spanning stijgt als de jongens moeite hebben om hun project voor de regering op tijd af te hebben. Penny en Amy gaan naar een feest bij Bert thuis.
«
»
20:45 Downton Abbey
Engeland, 1927. De Britse koning en koningin maken een rondrit door Yorkshire en bezoeken ook Downton Abbey, het landgoed van de aristocratische familie Crawley.
«
»
23:05 Grown Ups
Vijf jeugdvrienden, Marcus, Rob, Eric, Kurt en Lenny, komen na dertig jaar opnieuw samen om hun pas overleden basketbalcoach te gedenken. Algauw ontdekken ze dat ze alle vijf erg veranderd zijn.
«
»
00:55 White Collar
Neal vermoedt dat Matthew Keller - een van zijn vroegere rivalen - verantwoordelijk is voor de moord op de hoofdverdachte van een museumroof.
«
»
01:45 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers