TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Best of the Best
Een Amerikaans team heeft zich geplaatst voor de finale van het wereldkampioenschap karate. Ze maken echter alleen kans op de overwinning als ze hun onderlinge verschillen weten te overwinnen.
«
»
13:55 M*A*S*H
Komische serie.
«
»
14:25 The Passage
Dramaserie.
«
»
15:20 The Passage
De situatie is uiterst gespannen vanwege een virus dat rondwaart buiten Project Noah. Guilder en Richards stellen een reddingsteam samen. Amy biedt haar hulp aan, wat leidt tot spanning met Brad.
«
»
16:15 Motorway Cops
Speciale politieteams van Yorkshire en Humber slaan vaak de handen in elkaar om de illegale drugshandel over de wegen van Groot-Brittannië een halt toe te roepen.
«
»
17:20 Motorway Cops
Agenten zijn ter plaatse bij een ernstig ongeluk in Bradford, ze achtervolgen een vluchtende Golf GTI aan hoge snelheid en doen meer dan hun plicht om een 91-jarige te helpen die gestrand is op de M62
«
»
18:25 Top Gear
Jeremy, James en Richard krijgen elk een budget van 3.000 pond om op een veiling een oldtimer te kopen van voor het jaar 1982. Hierna rijden ze naar Mallorca om deel te nemen aan een Time Trial Rally.
«
»
19:30 SAS: Who Dares Wins Australia
De rekruten staan voor een nieuwe uitdaging: abseilen vanop 60m hoogte. Nadien moeten ze tot het uiterste gaan bij een spelletje 'moordbal' in de modder.
«
»
20:35 Ace Ventura - Pet Detective
Dolfijn Snowflake, de mascotte van voetbalploeg 'Miami Dolphins', is ontvoerd. Melissa Robbins moet het dier terugvinden en doet hiervoor een beroep op Ace Ventura, een hysterische dierendetective.
«
»
22:15 Crimi Clowns
Ronny en Wesley gaan langs de E19 op zoek naar Jays lijk. André de Polies probeert Ronny in de luren te leggen. Tijdens hun optreden op een feestje voor een 90-jarige komt er nieuws over Jay.
«
»
22:50 Crimi Clowns
Lou heeft Katia een auditie beloofd. Ronny haalt zich de woede van de Patron op de hals. De mannen worden opgewacht door vier wraakzuchtige Marokkanen. De turbulente nacht eindigt in een stripclub.
«
»
23:25 The Real Narcos UK: Blood and Fear
Een blik op de familie Daniels uit Glasgow, die jarenlang een bloederige en gewelddadige strijd uitvocht met een rivaliserende bende over de controle van de drugshandel in de Schotse stad.
«
»
00:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers