TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Nanny McPhee and the Big Bang
Nanny McPhee komt Isabel Green te hulp. De jonge moeder probeert haar familiebedrijf te runnen terwijl haar echtgenoot aan het front dient, maar dat is geen sinecure.
«
»
16:25 Modern Family
Komische serie.
«
»
16:50 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Misdaadserie.
«
»
17:45 Siren
Ryn ontdekt de waarheid over haar ongeboren kind. Ben waagt zich op glad ijs om zijn moeder te helpen. Xander bijt zich vast in zijn nieuwe carrière. Helen wil contact opnemen met Sarge.
«
»
18:35 Grown Ups
Vijf jeugdvrienden, Marcus, Rob, Eric, Kurt en Lenny, komen na dertig jaar opnieuw samen om hun pas overleden basketbalcoach te gedenken. Algauw ontdekken ze dat ze alle vijf erg veranderd zijn.
«
»
20:30 The Green Hornet
Britt Reid erft het imperium van zijn vader. Hij sluit vriendschap met Kato, één van zijn vaders werknemers. Ze besluiten om samen de misdaad te bestrijden.
«
»
22:40 Clarice
Clarice wil bewijzen dat ze klaar is om opnieuw aan het werk te gaan. Ze gaat op zoek naar een manier om een bekentenis af te dwingen bij de verdachte van de drie riviermoorden.
«
»
23:30 Clarice
Dramaserie.
«
»
00:15 The Fix
Misdaadserie.
«
»
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers