TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
06:00 HAPeritief! (compilatie)
Culinair magazine.
«
»
06:15 A la carte
Culinair magazine.
«
»
06:35 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
06:55 Toasted!
Dominique maakt iedereen meteen wakker met zijn Love Potion n°9, een pittig chocoladedrankje, terwijl Dagny Ros het liever wat rustiger aan doet met haar Morning Glory.
«
»
07:15 Culinair Thailand
Culinair magazine.
«
»
07:35 Ware delicatessen
Culinair magazine.
«
»
08:00 De Chalet, 3 chefs, een feest
Culinair magazine.
«
»
08:35 HAPeritief! (compilatie)
Culinair magazine.
«
»
08:55 De dagschotel
Culinair magazine.
«
»
09:10 Het Weekmenu - reeks 2
Culinair magazine.
«
»
09:55 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers - Visbouillon / Roger van Damme - banketbakkersroom / Jan Buytaert - Snelle hap / Dominique Persoone - Pindakaas.
«
»
10:20 Toasted on Wheels!
Culinair magazine.
«
»
10:45 De dagschotel
Jan Buytaert - Geroosterde tijgergarnalen met zachte curry (feesteditie).
«
»
11:00 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
11:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
12:20 Piet patron
Culinair magazine.
«
»
12:50 A la carte
Culinair magazine.
«
»
13:10 Roger van Damme - Goud 2
Culinair magazine.
«
»
13:35 Toasted!
Dominique maakt iedereen meteen wakker met zijn Love Potion n°9, een pittig chocoladedrankje, terwijl Dagny Ros het liever wat rustiger aan doet met haar Morning Glory.
«
»
14:05 DIY (do it yourself)
Culinair magazine.
«
»
14:30 Culinair Thailand
Culinair magazine.
«
»
14:55 Ware delicatessen
Culinair magazine.
«
»
15:25 De Zoete Zonde
Culinair magazine.
«
»
16:00 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
16:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:25 Vlaanderen Kookt
Amélie wil Jan laten proeven van haar eigen versie van een echte Italiaanse klassieker: tiramisu. Ze maakt er een zomerse variant van met aardbeien.
«
»
17:50 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
18:20 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers - Visbouillon / Roger van Damme - banketbakkersroom / Jan Buytaert - Snelle hap / Dominique Persoone - Pindakaas.
«
»
18:50 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
19:30 Peppe's Toscane
Middenin Toscane, ligt het charmante dorpje Panzano in Chianti. Het is de thuisbasis van de meest bekende slager van Italië: Dario Cecchini.
«
»
19:55 De Gastentafel
Culinair magazine.
«
»
20:40 De Chalet, 3 chefs, een feest
Culinair magazine.
«
»
21:25 Winters grillen
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten.
«
»
21:45 A la carte
In deze aflevering maakt Johan een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
22:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:00 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
23:40 Vietnjam met Quyên
Culinair magazine.
«
»
00:05 Sportfood
Wielertoerist Staf fietst elke zondag meer dan 100km.
«
»
00:35 Het Weekmenu - reeks 2
Culinair magazine.
«
»
01:25 Nuances
Culinair magazine.
«
»
01:55 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
02:15 De Gastentafel
Culinair magazine.
«
»
03:05 KLAAR IN 20 minuten
Culinair magazine.
«
»
03:30 De Zoete Zonde
Zoete zondaars opgelet, want vandaag steekt Roger van Damme de klassieker crêpes Suzette in een nieuw jasje: dat betekent ijs en pannenkoeken!
«
»
03:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:40 Vlaanderen Kookt
Amélie wil Jan laten proeven van haar eigen versie van een echte Italiaanse klassieker: tiramisu. Ze maakt er een zomerse variant van met aardbeien.
«
»
04:55 De dagschotel
Jan Tournier - Chinese kip met wilde rijst.
«
»
05:05 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
05:30 Tot op de graat
In de eerste aflevering van 'Tot op de graat' gaat Johan Segers aan de slag met de Rolls Royce van de Noordzee, de zeebaars.
«
»
05:45 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers