TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:26 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
07:03 De kist
Praatprogramma.
«
»
07:31 Crux
Crux volgt elke week iemand waarbij de actualiteit persoonlijk aanklopt en vraagt om een reactie. Verschillende mensen in uiteenlopende situaties, maar met één ding gemeen: ze zijn christelijk.
«
»
08:02 Petrus in het land
Elke zaterdag opent een Protestantse kerk haar deuren voor ons. We maken kennis met lokale kerkgemeenschappen in Nederland.
«
»
08:28 De Verwondering
In zijn werk als onder meer voorzitter van de Parlementaire Ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag heeft Chris van Dam menselijke waardigheid altijd voor ogen gehouden.
«
»
09:00 Ik mis je
Wim en Thea Heiwegen verliezen in 1992 hun drieling na een zwangerschap van 22 weken. De kindjes hebben een plek in hun hart. Toch groeit het verlangen naar een fysieke plek om hen te herdenken.
«
»
09:15 EO Life
Bert van Leeuwen ontvangt gasten die vertellen over geloof, de kerk en hun persoonlijke verhalen. Ook klinkt er inspirerende muziek.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
Centraal staan jongeren die op een nieuwe en onbevangen manier hun geloof laten zien en zo uitkijken naar de Wereldjongerendagen in Fatima.
«
»
09:59 Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk te Waubach-Landgraaf. Celebrant: Pastoor Harry Notermans.
«
»
11:06 EO Life
Bert van Leeuwen ontvangt gasten die vertellen over geloof, de kerk en hun persoonlijke verhalen. Ook klinkt er inspirerende muziek.
«
»
11:57 EO BEAM Kerkdienst
De kerken zijn dicht, de BEAM Kerkdienst is terug. Wekelijks organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een kerkdienst. Met presentator Joram Kaat, de BEAM Worshipband en spreker David de Vos.
«
»
12:25 Wilde Ganzen
Er is genoeg schoon drinkwater op de wereld te vinden, het probleem is de slechte infrastructuur. Zo ook in het Foya District in Liberia, waar mensen vies water drinken uit de rivier. Ze zijn er vaak ziek en jonge kinderen hebben een hogere kans om te overlijden.
«
»
12:31 De Geknipte Gast
Praatprogramma.
«
»
12:46 BinnensteBuiten
In het Limburgse witte stadje Thorn wonen Patrick en Remco in een rijksmonument uit 1720. Door het 19e-eeuwse empirestijlinterieur lijkt het binnen alsof de tijd heeft stilgestaan.
«
»
13:11 Fryslân DOK
De Elfstedentocht van 1985 was achteraf bezien een groot risico. Het dooide en Friesland was amper voorbereid op de toestroom van mensenmassa's. Toch had niemand het willen missen.
«
»
13:41 EO Metterdaad
'Metterdaad' helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen.
«
»
13:56 Gort over de grens
In de Languedoc duikt Ilja Gort in het rijke verleden van de Romeinen. Hoe hebben ze in die tijd zonder machines ooit zulke immense bouwwerken kunnen realiseren?
«
»
14:42 In het kielzog van de Mayflower
De Pilgrims verlaten Leiden en zeilen met de Mayflower naar de Nieuwe Wereld. Aan boord 102 mannen, vrouwen en kinderen. De timing van de oversteek is slecht, gevaarlijk zelfs.
«
»
15:24 The Waterman Files
Documentaire.
«
»
16:27 Nieuwe Meesters
Saad Bin Rabi, alias SaadMUA, een non-binaire visagist in Bangladesh, probeert mannen die als visagisten werken door de gemeenschap als 'normaal' te laten beschouwen.
«
»
16:52 Socutera
Stichting ALS Nederland financiert wetenschappelijk onderzoek naar oorzaak, genezing en behandeling van ALS. Ook creëert ze meer steun voor patiënten/naasten en vergroot ze de naamsbekendheid van ALS.
«
»
17:00 NOS Journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
17:06 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
17:10 Jacobine op 2
Praatprogramma.
«
»
17:46 Kruispunt
Breinprofessor Erik Scherder weet met zijn aanstekelijk enthousiasme Nederland in beweging te krijgen en gelooft heilig in zijn missie.
«
»
18:20 Podium Witteman
Cultuurmagazine.
«
»
19:29 Tijl en de Negende van Beethoven
Tijl Beckand maakt enorme sprongen in het leren dirigeren van de Negende Symfonie. Hij staat zelfs al even op de bok voor het Toonkunstkoor Amsterdam.
«
»
20:19 De tranen van Tito
De Montenegrijnen worden vaak omschreven als de knapste mensen van voormalig Joegoslavië, maar ook als strijders. Ze hielden de Ottomanen buiten de deur.
«
»
21:05 Metropolis
Reportage.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Actualiteitenmagazine.
«
»
22:09 Pointer
Nietsvermoedend laat Jim Visser zonnepanelen plaatsen op het dak van zijn woning in Bergen op Zoom. Even later wordt hij op de vingers getikt door de gemeente. Zijn zonnepanelen moeten eraf.
«
»
22:41 Het verhaal van Abdelkrim
Karim Amghar reist terug naar geboortestreek Alhoceima, waar hij jongeren opzoekt om te onderzoeken wat de nalatenschap van Abdelkrim El Khattabi is.
«
»
23:23 Pørni
Dramaserie.
«
»
00:00 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
00:35 Buitenhof
Politiek praatprogramma.
«
»
01:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers