TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Relic Hunter
Actieserie.
«
»
13:05 Relic Hunter
Sydney en Nigel zijn op weg naar de Karpaten wanneer een vriend ze informatie geeft over de verblijfplaats van een verloren legendarisch relikwie.
«
»
14:05 The A-Team
Actieserie.
«
»
15:05 Relic Hunter
Actieserie.
«
»
16:05 How I Met Your Mother
Barney gooit zijn charmes in de strijd om Ted te overtuigen hem het nieuwe GNB-gebouw te laten ontwerpen. Ondertussen belt Robin Don op in dronken toestand.
«
»
16:30 My Wife and Kids
Vanessa koopt voor Jr. een spelletje. Hij is meteen volledig in de ban van het spel en speelt het als een bezetene.
«
»
17:00 The A-Team
Actieserie.
«
»
18:05 Top Gear
Magazine.
«
»
19:05 Highway Cops
Als het van de wegpolitie afhangt geraak je niet al te ver met een volle tank benzine waarvoor je niet betaald hebt.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Wanneer de groep Robin plaagt omdat ze geen echte New Yorkse is, zet zij de tegenaanval in door te bewijzen dat ze een glimp van Woody Allen kan opvangen.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Ted krijgt het moeilijk wanneer hij een aantrekkelijke jonge vrouw ontmoet, die gepassioneerd bezig is met het redden van de Landmark Building.
«
»
20:35 X-Men: The Last Stand
Na de ontwikkeling van een controversieel geneesmiddel staan de mutanten voor een keuze: hun bovenmenselijke krachten behouden of ze opgeven en door de samenleving aanvaard worden.
«
»
22:30 Trigger Happy
Jan is een wc-meneer van zijn tijd. De Joeri zorgt voor de veiligheid in het bejaardentehuis. Toms interview met senator Hugo Vandenberghe wordt verstoord door hevige Anderlechtsupporters.
«
»
23:00 Trigger Happy
De Brusselse burgemeester Freddy Thielemans is aan het woord over nachtwinkels. Tom geeft voor het interview aan dat hij dringend naar het toilet moet.
«
»
23:30 Top Gear
Magazine.
«
»
00:35 The A-Team
Actieserie.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers