TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Extreme Cake Makers
Rosy bakt een trio van teddyberen voor Armed Forces Day. Natassja maakt een flamboyante flamingocake. Karisha bakt een bruidstaart van drie niveaus, met cake van pistache, kardemom en rozen.
«
»
12:55 Lang leve de liefde NL
Reality-show.
«
»
13:25 Worst Cooks in America
Reality-show.
«
»
14:20 Echte Verhalen: Dokters
Een jongeman is neergestoken en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Dokter Peter Paul vermoedt dat zijn patiënt een geperforeerde milt heeft.
«
»
14:55 Echte Verhalen: Dokters
Niels heeft al enkele weken last van verschillende klachten. Hij heeft last aan de rug, knieën en enkels. Dokter Noortje vermoedt dat Niels' lengte en gewicht aan de basis van de klachten liggen.
«
»
15:30 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Karl en Susan maken opnieuw ruzie. Susan heeft echter spijt en wil zich excuseren, maar Karl is ondertussen al troost gaan zoeken bij Olivia. Wanneer Susan hen samen aantreft in Harold's barst de bom.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Tim besluit eerlijk te zijn met Amelie. Wanneer Ariane aankondigt dat het Fürstenhof enkele dagen gesloten zal zijn voor renovatiewerken, vreest Christoph dat ze weer iets van plan is.
«
»
18:20 De Pfaffs
De zomer is voorbij en de familie Pfaff maakt de tuin winterklaar. Sam laat in opdracht van Kelly het zwembad leeglopen en Lyndsey stort zich op het ordenen van het fotoarchief van de famillie.
«
»
19:00 Home and Away
Soap.
«
»
19:30 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:00 Darts - WK 2022 (World Darts Champs)
3x eerste ronde, 1x tweede ronde. William O'Connor - Danny Lauby (R1), Ryan Meikle - Fabian Schmutzler (R1), Ron Meulenkamp - Lisa Ashton (R1), Gary Anderson - Lewis/Campbell (R2).
«
»
00:05 Ik vertrek uit Vlaanderen
Realityreeks.
«
»
01:10 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
01:40 Helicopter ER
Realityreeks.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers