TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Michael en Sebastian nemen het tegen elkaar op tijdens een quiz. Rosalie wil dat Michael wint, maar André wijst haar erop dat hun plan enkel kan werken als Sebastian wint.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Christmas in Angel Falls
In Angel Falls is de kerstsfeer ver te zoeken. Engel Gabby wordt naar het stadje gestuurd om de inwoners de magische sfeer te laten herontdekken. Ze maakt er kennis met brandweerman Jack.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Komische serie.
«
»
16:50 The Goldbergs
Beverly praat met coach Mellor, die op gespannen voet leeft met zijn broer. Als Adam en Barry betrokken raken bij een vechtpartij, vreest Beverly dat zij later ook tegenover elkaar zullen staan.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Leonard en Penny geven Amy en Sheldon een eigenaardig maar verbluffend huwelijkscadeau.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Howard en Bernadettes leven wordt heel wat ingewikkelder wanneer Stuart zijn nieuwe vriendin meebrengt. Penny en Leonard overwegen een gezin te starten.
«
»
18:15 The Goldbergs
Komische serie.
«
»
18:45 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
19:10 The Simpsons
Als hij ontdekt dat Bart fan is van het verkeerde footballteam, neemt Homer zijn gezin mee op een 'haattrip' naar Boston.
«
»
19:35 Las Vegas
Wanneer een van de gasten van het Montecito een grote geldprijs binnenhaalt, wordt zijn portefeuille gestolen nog voor hij van zijn winst kan genieten. Danny, Sam en Ed gaan achter de dief.
«
»
20:35 Death Race
In de gevangenis van Terminal Island moeten gedetineerden voor een miljoenenpubliek een strijd op leven en dood leveren in opgevoerde wagens. Ook racekampioen Jensen Ames wordt gedwongen mee te doen.
«
»
22:35 21 & Over
De veelbelovende student Jeff viert op de avond voor een belangrijk gesprek samen met twee vrienden zijn 21ste verjaardag. Het feestje loopt echter flink uit de hand.
«
»
00:25 Mr Inbetween
Ray praat met Britt over de kerstman en eenhoorns en gaat op date met Ally. Tijdens een uitje met zijn dochter wordt hij lastiggevallen door twee bijdehante jongeren.
«
»
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', film uit 2021 met oa. Frank Lammers, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers