TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
06:05 Steffi 's Healthy Pleasures
Culinair magazine.
«
»
06:20 De dagschotel
Culinair magazine.
«
»
06:30 Het feestmenu van ...
Culinair magazine.
«
»
07:20 De dagschotel
Culinair magazine.
«
»
07:40 Winters grillen
Culinair magazine.
«
»
08:00 Winters grillen
Culinair magazine.
«
»
08:21 In de Mix (magazine Njam)
Culinair magazine.
«
»
08:55 De Chalet, Hollandse Maatjes
Culinair magazine.
«
»
09:40 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
10:20 Winters grillen
Culinair magazine.
«
»
10:45 De Gastentafel
Culinair magazine.
«
»
11:30 Tot op de graat
Culinair magazine.
«
»
11:55 DIY (do it yourself)
Culinair magazine.
«
»
12:20 De gezonde goesting
Culinair magazine.
«
»
12:50 Feest van eigen bodem
Culinair magazine.
«
»
13:20 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
14:00 Het feestmenu van ...
Culinair magazine.
«
»
14:56 De Wereldkeuken
Culinair magazine.
«
»
15:45 In de Mix (magazine Njam)
Culinair magazine.
«
»
16:20 Winters grillen
Culinair magazine.
«
»
16:45 Ware delicatessen
Culinair magazine.
«
»
17:30 Het perfecte feestmenu
Culinair magazine.
«
»
18:00 Lekker lang leven
Culinair magazine.
«
»
18:25 De Zoete Zonde
Zoete zondaars opgelet, want vandaag steekt Roger van Damme de klassieker crêpes Suzette in een nieuw jasje: dat betekent ijs en pannenkoeken!
«
»
18:50 Bal National
Culinair magazine.
«
»
19:25 Het Weekmenu - reeks 2
Culinair magazine.
«
»
20:05 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Tapenade / Johan Segers - Champignonsaus / Julie Baekelandt - Fruityoghurt / Bart Desmidt - Café glace.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
21:20 Het feestmenu van ...
Culinair magazine.
«
»
22:20 Bal National
Culinair magazine.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag het feestelijke bezoek van chef Stéphane Buyens. In de aanloop naar kerstmis maken ze een typisch gerecht van aan zee: tongrolletjes op Oostendse wijze.
«
»
23:36 Nuances
Vandaag staat er bouillabaise op het menu, maar ook deze keer maakt Thierry er een eigen interpretatie van!
«
»
00:11 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
00:50 De Wereldkeuken
Culinair magazine.
«
»
01:40 Feest van eigen bodem
Culinair magazine.
«
»
02:00 Het Weekmenu - reeks 2
Culinair magazine.
«
»
02:50 A la carte
Culinair magazine.
«
»
03:15 Het perfecte feestmenu
Culinair magazine.
«
»
03:40 Lekker lang leven
Culinair magazine.
«
»
04:05 De Zoete Zonde
Zoete zondaars opgelet, want vandaag steekt Roger van Damme de klassieker crêpes Suzette in een nieuw jasje: dat betekent ijs en pannenkoeken!
«
»
04:25 Bal National
Culinair magazine.
«
»
04:50 Het Weekmenu - reeks 2
Culinair magazine.
«
»
05:30 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Tapenade / Johan Segers - Champignonsaus / Julie Baekelandt - Fruityoghurt / Bart Desmidt - Café glace.
«
»
05:50 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Andermans Zaken' - Kamal Kharmach (Eén)

Samy Depoorter en zijn ouders Jean-Pierre en Noëlla maken al 43 jaar zetels op maat in hun West-Vlaams familiebedrijf. Een mooie geschiedenis met een mooi product, alleen de klanten blijven uit. De omzet- en winstcijfers liegen er dan ook niet om: jaar na jaar dalen de inkomsten. Zo kan het niet blijven duren. Al snel blijkt dat er misschien een ander, misschien nog wel fundamenteler probleem meespeelt: het verschil in visie tussen vader en zoon over waar het bedrijf naartoe moet.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers