TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:15 Magnum
Een bejaarde man spreekt een vloek uit over de King Kamehameha Club en al wie daar regelmatig over de vloer komt. Niemand hecht er veel belang aan tot er onverklaarbare dingen gebeuren.
«
»
13:10 Magnum
Tijdens zijn diensttijd in Vietnam werd TC's leven door een zekere Joey gered. Vandaag wil Joey deserteren en hij roept de hulp van TC in.
«
»
14:10 De Wegpolitie UK
Deze aflevering leidt een TPAC-trainingsoefening direct naar het echte werk. De interceptors ontdekken namelijk een auto met meer dan 50.000 pond aan cocaïne in.
«
»
15:05 Magnum
Cindy Lewellen heeft maar één postkaart die haar vader haar tien jaar geleden stuurde, en toch is ze er zeker van dat Magnum hem voor haar zal vinden.
«
»
15:55 Anger Management
Martin trekt in bij Ed. Charlie moet uiteindelijk de troep opruimen nadat ze een auto-ongeluk hebben gehad. Lacey neemt Nolan mee op een avondje stappen.
«
»
16:20 My Wife and Kids
De kinderen vinden dat Michael veel te streng is. Ze organiseren een familiebijeenkomst om hun hart te luchten en nieuwe afspraken te maken.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Tijdens een verkenningsmissie van een kleine, onbekende planeet worden O'Neill en zijn team opgepakt en overgebracht naar Hadante, een strafkolonie waar bruut geweld heerst.
«
»
17:40 The A-Team
Een groepje senioren huurt het A-Team in om hun historische huis en toeristische attractie in Texas te beschermen tegen enkele projectontwikkelaars.
«
»
18:30 All New Traffic Cops
We zien de verkeersagenten aan het werk op een van de drukste momenten: wanneer de kroegen sluiten. Op een landgoed in York schiet brigadier Ben Astin een collega te hulp die wordt bedreigd.
«
»
19:30 De Wegpolitie UK
Een TPAC-trainingsoefening leidt direct naar het echte werk. De interceptors ontdekken namelijk een auto met meer dan 50.000 pond aan cocaïne erin.
«
»
20:30 48 Hours
De keiharde politieagent Jack Cates is de enige overlevende van een schietpartij. Hij krijgt 48 uur de tijd om de moordenaar te vinden. Daarvoor heeft hij de hulp nodig van crimineel Reggie Hammond.
«
»
22:25 Twelve Monkeys
2035. De weinige overlevenden van een epidemie houden zich ondergronds schuil. Gedetineerde James Cole wordt teruggestuurd naar het jaar 1997 om de oorsprong van het virus te achterhalen.
«
»
00:45 The A-Team
Een groepje senioren huurt het A-Team in om hun historische huis en toeristische attractie in Texas te beschermen tegen enkele projectontwikkelaars.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers