TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Er is een nieuwe voorraadkamer en juf Cassandra houdt toezicht. Ineens moet ze verschrikkelijk niezen en dat gaat pas over wanneer ze buiten is.
«
»
06:05 Maya!
Shelby wordt belaagd door een vogel. Maya en Willy leiden de vogel af. Ze gaan naar Flip om advies en hij raadt ze aan Shelby tijgerstrepen te geven. Dat wakkert Shelby's zelfvertrouwen wel aan.
«
»
06:15 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:30 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:45 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 Hallo K3
Josje leert uit een boekje hoe ze moet hypnotiseren. Ze denkt dat ze de anderen kan helpen met hun problemen door hen onder hypnose te brengen. Marcel besluit Rosie mee te nemen op cruise.
«
»
08:05 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:15 Tarzan en Jane
Nadat baby Tarzan door de gorilla Kala is gered na een vliegtuigongeluk, krijgt hij speciale medicijnen waardoor hij weer beter wordt en dierlijke superkrachten krijgt.
«
»
08:35 Draken: Race naar de rand
Wanneer Snotvlerk door een stam van gevleugelde vrouwen uit een storm wordt gered, denkt hij dat hij in Walhalla is, tot hij erachter komt dat hij op het menu staat.
«
»
08:55 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:05 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:20 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:40 Loïc: Zot van Koken
Koken voor een troep 'copains' is wekelijkse kost voor Loïc. Een gerecht dat hij vaak voor hen maakt, is cheesy tomatenbrood.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
12:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Femke hopen de antiekdieven te vatten die op dezelfde dag toesloegen bij een zus en haar broer. Tom en Robin weigeren een vrouw te helpen die het noodnummer belde.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Véronique breekt opnieuw Mathias' hart. Guido geeft Mila voor het eerst haar flesje. Bij VDB wordt de Internationale Vrouwendag gevierd. Niko vindt extra werkkrachten.
«
»
14:25 Wittekerke
De Wittekerkenaren begeleiden Jelle naar zijn laatste rustplaats. Zelfs Ilse en Roos komen afscheid nemen. Alleen Sneyers is er niet en daar heeft Max het zeer moeilijk mee.
«
»
15:30 Private Practice
Addison en Cooper adviseren een koppel dat voor een dilemma staat over hun pasgeboren tweeling. Ondertussen komt Sam erachter dat Dink met Maya wil trouwen.
«
»
16:20 Cougar Town
Wanneer Jules per ongeluk tegen Grayson zegt dat hij knap is, doet ze er alles aan om hem te laten toegeven dat zij ook knap is.
«
»
16:45 Spoed
Op de spoedafdeling wordt een kleuter met een hersenvliesontsteking binnengebracht. Het meisje is er erg aan toe en vecht voor haar leven. Dokter Kathy Pieters staat onder grote druk.
«
»
17:50 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Vince mag van de commissaris een dag stage lopen bij Eric op de recherche. Hij krijgt meteen een complexe zaak voorgeschoteld.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Kotmadam
Jef heeft last van een houten kop na een nachtje stappen. Hij wil zich graag aansluiten bij de kaartclub van zijn vriend Werner, maar dat ziet Jeanne niet zitten.
«
»
20:35 K3 zoekt K3
Tweede liveshow van de zinderende zoektocht waarin Karen, Kristel en Josje samen met Gert Verhulst op zoek gaan naar drie waardige opvolgsters voor meisjes van K3.
«
»
22:40 Team Spirit: De serie
Stef heeft het verkorven bij Eric. De kapitein van Eendracht Vooruit vindt het walgelijk dat Stef zijn vrouw bedriegt. Franky doet er alles aan om Juan naar de voetbaltop te loodsen.
«
»
23:50 Team Spirit: De serie
Franky is ervan overtuigd dat Juan het talent heeft om profvoetballer te worden en het is voor hem dan ook een hoogdag wanneer een scout van Club Brugge naar de match komt kijken.
«
»
01:00 Private Practice
Addison en Cooper adviseren een koppel dat voor een dilemma staat over hun pasgeboren tweeling. Ondertussen komt Sam erachter dat Dink met Maya wil trouwen.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:20 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
05:50 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
05:55 Maya!
Maya wordt geboren en is al direct anders dan de andere bijen. Juf Cassandra heeft een hoop met haar te stellen. Maya ontdekt de wereld en ontmoet al haar nieuwe vrienden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers