TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Verwacht op VTM 3
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Tijdens het schoonmaken vindt Franzi het testament van Dirk. Hij vraagt haar om niemand hierover iets te zeggen. Franzi maakt zich echter zorgen dat Dirk zichzelf iets zou aandoen.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Gourmet Detective Mysteries 2 : A Healthy Place to Die
De wegen van chef Henry en detective Maggie kruisen alweer wanneer Henry gastspreker is in een luxeresort waar Maggie op vakantie is. Ze starten samen een onderzoek wanneer een journaliste verdwijnt.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
Sheldon hoopt dat hij een betere leraar wordt wanneer hij de lessen van Penny observeert. Raj fantaseert over de vriendin van zijn beste vriend.
«
»
16:40 The Nanny
Omdat haar familie een reünie organiseert, vraagt Fran aan Maxwell om dat weekend vrij te krijgen. Maxwell gaat meteen akkoord. Maar ook Niles blijkt net een paar dagen weg te moeten.
«
»
17:05 The Big Bang Theory
Howard denkt erover na om de volgende stap te zetten met Bernadette. Leonard geeft een nieuwe impuls aan zijn relatie met de zus van Raj.
«
»
17:35 The Big Bang Theory
Sheldon voelt zich uitgesloten door zijn vrienden nu ze steeds meer bij Leonard en Raj uithangen. Hij probeert een nieuwe vriendengroep te vinden waar hij wel opnieuw in het middelpunt staat.
«
»
18:05 The Goldbergs
Erica heeft een nieuwe job gevonden in een winkel waar de familieleden van het personeel een speciale korting krijgen.
«
»
18:35 The Simpsons
Na een mislukte grap met Milhouse scheert Bart het haar van zijn beste vriend af. Milhouse lijkt daardoor als twee druppels water op zijn vader. Hij en Bart besluiten hiervan gebruik te maken.
«
»
19:00 The Simpsons
In een opslagruimte vinden de Simpsons heel wat oude spullen van opa Simpson. Zo komen ze te weten dat hij ooit een succesvol worstelaar was: Glamorous Godfrey.
«
»
19:30 Las Vegas
Het Montecito sponsort haar eigen American footballteam dat samengesteld is uit kinderen van de stafleden. Coaches van dit team zijn Danny en Mike.
«
»
20:30 Eat Pray Love
Hoewel Liz Gilbert alles heeft wat een vrouw zich maar kan wensen, is ze niet gelukkig. Na een moeilijke scheiding besluit ze een jaar lang alleen op reis te gaan.
«
»
23:10 Waitress
De ongelukkig getrouwde serveerster Jenna droomt van een beter leven, zonder haar extreem jaloerse echtgenoot. Haar wens lijkt in vervulling te gaan wanneer ze de charmante dr. Pomatter ontmoet.
«
»
01:10 Las Vegas
Het Montecito sponsort haar eigen American footballteam dat samengesteld is uit kinderen van de stafleden. Coaches van dit team zijn Danny en Mike.
«
»
01:50 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers