TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Reunion
Sam, Leo en Douglas zijn drie halfbroers met dezelfde vader. Wanneer hun steenrijke vader overlijdt, worden ze door hun zus Nina samengebracht om de erfenis te verdelen.
«
»
13:30 De Wegpolitie UK
In moderne achtervolgingsauto's worden schurken opgespoord, soms met behulp van politiehonden en gewapende agenten, alles om gewelddadige misdadigers maar van de straat te krijgen.
«
»
14:25 Magnum
Magnum heeft de knappe Mai Ling ontmoet en is totaal van streek. Ze vraagt hem om goed voor een antieke vaas te zorgen die ze verkocht zou hebben aan een handelaar uit San Francisco.
«
»
15:30 Fresh off the Boat
Eddie probeert Evan te laten inzien dat hij zich moet laten coachen als hij kampioen van de spellingswedstrijd wil worden. Jessica en Louis overtuigen Emery om een baantje te zoeken.
«
»
16:00 My Wife and Kids
Junior behaalt op school slechte punten voor algebra. Opdat zijn ouders hier niet zouden achterkomen, besluit hij de cijfers op zijn rapport te vervalsen.
«
»
16:30 Stargate SG-1
Het SG-1-team reist door de Stargate naar planeet PX3-987, waar een ander SG-team voorbereidingen heeft getroffen om een zwart gat te onderzoeken.
«
»
17:30 The A-Team
Het team beschermt een rockster in een slaperig voorstadje, maar dat stadje wordt wakker.
«
»
18:30 Fresh off the Boat
Jessica is er het hart van in wanneer Evan haar opbiecht dat hij vindt dat ze te weinig tijd samen doorbrengen. Emery wil vegan gaan leven, maar dat zint Louis en Eddie niet.
«
»
19:00 Anger Management
Charlie wordt gedwongen om zijn patiënten uit huis te zetten nadat Lacey in gevecht raakt met zijn buren.
«
»
19:30 De Wegpolitie UK
Deze week rekenen Liam Sewell en politiehond Vader een vluchtende verdachte in, Kev Salter en Spike redden een man die met zijn auto over de kop is geslagen.
«
»
20:30 La grande vadrouille
Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt boven Parijs een Engelse bommenwerper neergeschoten door de nazi's. De drie bemanningsleden overleven, maar belanden in het hart van de bezette stad.
«
»
22:50 Paths of Glory
Frankrijk, 1916. Na een mislukte aanval geeft generaal Broulard uit pure frustratie het bevel om het vuur te openen op zijn eigen manschappen.
«
»
00:40 The A-Team
Het team beschermt een rockster in een slaperig voorstadje, maar dat stadje wordt wakker.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

De afdeling verwelkomt enkele nieuwe stagiaires en gedurende enkele dagen strijden zes kandidaten om de vier gegeerde residentieplekken. Shaun, Claire en Park staan in voor hun begeleiding. Andrews bespreekt een moeilijke operatie op een minderjarige. Shaun beledigt Lea per ongeluk. Morgan roept de hulp in van Claire en Lim.

'The Good Doctor', om 22.55 uur op VTM.

Dossiers