TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Edgar is een bijtje dat bang is om naar buiten te gaan. Maya en Willy nemen hem toch mee. Er overkomt hem van alles, maar dankzij Maya en Willy durft hij toch steeds zijn grenzen te verleggen.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook.
«
»
06:15 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:30 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
06:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 Hallo K3
Wanneer Karen ontdekt dat ze niet is uitgenodigd op haar klasreünie, is Kristel ervan overtuigd dat het komt omdat Karen zo grof en betweterig is.
«
»
07:55 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:05 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:25 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:50 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:00 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:15 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:40 Loïc: Zot van Koken
Yakitori met mango en avocadosalade, dat is een werelds gerecht met Japanse invloeden en een Chileense salade.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
12:25 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte onderscheppen de verdachte van een fietsdiefstal. Om zichzelf vrij te pleiten dist de man een wel erg origineel verhaal op.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mathias vecht tegen de drang om Véronique te bellen. Agnes raadt hem aan om toch actie te ondernemen. Leen is Linda's bemoeienissen beu. Faroud wil haar helpen.
«
»
14:25 Wittekerke
Max is terug uit Kreta en hij heeft tante Leen meegebracht. Het uitbundige karakter van de jonge weduwe valt niet in de smaak van Julia, maar des te meer van de andere Wittekerkenaren.
«
»
15:35 Private Practice
Dokter Bailey, een ex-collega van Addison, is in Los Angeles om een van haar patiënten te opereren. De patiënt krijgt een donororgaan, haar enige kans op overleven.
«
»
16:45 Spoed
Pediater Babs ontfermt zich over Andy, een jongen die aangereden is door een tram. Hij heeft geluk gehad, want buiten enkele schaafwonden en kneuzingen zijn er geen lichamelijke letsels.
«
»
17:50 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Femke ontfermen zich over een dronken man die letterlijk het noorden kwijt lijkt te zijn.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 De Kotmadam
Jef heeft eindelijk een beker gewonnen op een vistornooi en het is dan ook groot feest ten huize Liefooghe. Tijdens het feest wordt echter duidelijk dat Jef zijn overwinning heeft gekocht.
«
»
20:35 K3 zoekt K3
De kandidaten die de auditieshows overleefden, komen een stap dichter bij hun grote droom. De groep vertrekt op bootcamp, waar ze worden ondergedompeld in een reeks intensieve masterclasses.
«
»
22:35 Team Spirit: De serie
Jos ontdekt waar Franky werkt. Uiteindelijk komt iedereen het te weten en verrassen de vrouwen de mannen met een stripact.
«
»
23:45 Team Spirit: De serie
Eendracht vooruit speelt tegen Club Brugge voor de Beker van België.De vrouwen bereiden de ploeg op een heel speciale manier voor.
«
»
00:55 Private Practice
Dokter Bailey, een ex-collega van Addison, is in Los Angeles om een van haar patiënten te opereren. De patiënt krijgt een donororgaan, haar enige kans op overleven.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:25 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:35 Kabouter Plop
Klus heeft een groot rad geknutseld waarmee de kabouters een heerlijk stuk taart kunnen winnen of helemaal niets. Deelnemen aan het spel kost twee Plopkoeken.
«
»
05:40 Kabouter Plop
Kwebbel en Smal organiseren een groot feest voor alle meisjes van het kabouterdorp.
«
»
05:45 Maya!
De koningin geeft een feest, maar de zangeres zegt op het laatste moment af. Maya gaat op zoek naar Elvis, een vriend van Flip, want de koningin is fan van hem. Het is niet simpel hem over te halen.
«
»
05:55 Maya!
Maya ziet dat een wesp juf Cassandra volgt. Ze ontdekt dat Stinger van plan is om Cassandra te ontvoeren en losgeld te eisen. Vesper, die Cassandra moest volgen, is echter verliefd op haar geworden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Sinds 1970 vonden in Amerikaanse scholen iets meer dan 1600 schietpartijen plaats, waarbij 598 dodelijke slachtoffers vielen. In de meeste gevallen waren de schutters minderjarigen die nog bij hun ouders woonden. In deze documentaire komen enkele ouders aan het woord van tieners die een bloedbad aanrichtten in hun school.

'Raising a School Shooter', om 21.55 uur op Canvas.

Dossiers