TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Verwacht op VTM 3
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Tim is geschokt wanneer hij hoort dat Nero weggelopen is en hij gaat meteen op zoek. Alfons en Hildegard nodigen Eva uit voor een etentje zodat ze Vanessa kan leren kennen. Het klikt meteen.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 House of Secrets
Julie staat op het punt om te scheiden van haar agressieve echtgenoot. Ze neemt haar intrek in het huis dat Sam aan het bouwen was voor hen. Maar dan probeert een inbreker haar huis binnen te dringen.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
De jongens zijn in de wolken met hun recentste aanwinst op een rommelmarkt: een authentieke 'Lord of the Rings'-ring, die gebruikt werd tijdens de opnames van de trilogie.
«
»
16:40 Married... with Children
Als Kelly het op school te bont maakt, besluit de directeur om haar een alternatieve straf op te leggen. Ze wordt verplicht om vanaf nu tapdansles te volgen.
«
»
17:05 Married... with Children
Peggy vindt dat Al een tweede job moet zoeken. Ze reageert op een zoekertje voor het verkopen van make-up, en beseft dan dat dit meer iets voor haar is.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Leonard vertelt Penny dat hij van haar houdt, maar zij beantwoordt zijn liefdesverklaring niet en zegt in plaats daarvan 'dankjewel'. Dat is niet het antwoord waar hij op hoopte.
«
»
18:10 The Big Bang Theory
Leonard en Penny zijn uit elkaar. Sheldon doet zijn best om elk contact met Penny te vermijden, maar hij loopt haar toch tegen het lijf in de hal van hun appartement.
«
»
18:35 The Simpsons
Bart wil wraak nemen op Homer nadat deze hem als straf in een konijnenhok had opgesloten. Hij besluit overal in de stad graffiti-karikaturen van zijn vader te verspreiden.
«
»
19:00 The Simpsons
Homer plast de laatste tijd in zijn bed. Hij roept de hulp in van professor Frink om uit te zoeken wat er mis is met hem. Met behulp van een speciale machine kan Frink Homers dromen lezen.
«
»
19:30 Las Vegas
Nessa heeft een boontje voor de mysterieuze Bob die als tijdelijke kracht aan het werk is in het Montecito. Zijn privéleven blijkt één groot mysterie dat ze maar wat graag wil ontrafelen.
«
»
20:30 The Longest Ride
Ex-rodeokampioen Luke droomt van een comeback en Sophia van een carrière in New York. De oudere Ira, intussen, blikt terug op zijn verloren liefde.
«
»
22:55 Just Wright
Fysiotherapeute Leslie moet de geblesseerde basketballer Scott weer in vorm krijgen en wordt verliefd op hem, maar haar verleidelijke vriendin Morgan heeft haar klauwen al in de topsporter gezet.
«
»
00:50 Las Vegas
Nessa heeft een boontje voor de mysterieuze Bob die als tijdelijke kracht aan het werk is in het Montecito. Zijn privéleven blijkt één groot mysterie dat ze maar wat graag wil ontrafelen.
«
»
01:40 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Sinds 1970 vonden in Amerikaanse scholen iets meer dan 1600 schietpartijen plaats, waarbij 598 dodelijke slachtoffers vielen. In de meeste gevallen waren de schutters minderjarigen die nog bij hun ouders woonden. In deze documentaire komen enkele ouders aan het woord van tieners die een bloedbad aanrichtten in hun school.

'Raising a School Shooter', om 21.55 uur op Canvas.

Dossiers