TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:20 True Grit
Arkansas, 1880. De jonge Mattie Ross doet een beroep op de eenogige marshall Rooster Cogburn om achter de moordenaar van haar vader aan te gaan...
«
»
13:45 De Wegpolitie UK
Agent Andy Lawson zet de achtervolging in en agent Kev Salter doet 's ochtends vroeg een inval bij een vermoedelijke drugsdealer.
«
»
14:45 Xena, The Warrior Princess
Seraphin, een vriendin van Gabrielle, is volledig in de ban van Callisto. Ze is zelfs bereid haar leven te offeren voor de wedergeboorte van Hope.
«
»
15:40 Fresh off the Boat
Jessica plant extra qualitytime in met Eddie, Emery en Evan. Louis heeft ondertussen grootse ideeën voor de blog van Honey.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Michael is boos omdat zijn vrouw Janet weer voltijds wil gaan werken, zijn zoon Junior in de ban is van rapmuziek en zijn dochter Claire in weinig verhullende kledij naar school wil vertrekken.
«
»
16:40 Stargate SG-1
Daniel kijkt naar een film over experimenten die gedaan zijn op de Stargate in 1945 en ziet dat zij in staat waren om het gevaarte aan te zetten.
«
»
17:40 The A-Team
Zanger Rick James vraagt het A-Team om rock n' roll-legende C.J. Mack te helpen. Die zit gevangen en zijn leven is ernstig in gevaar.
«
»
18:35 Fresh off the Boat
Jessica heeft nog steeds haar bedenkingen bij de nieuwe hobby van Emery. Louis is geselecteerd om deel te nemen aan 'Who Wants to Be a Millionaire'.
«
»
19:05 Anger Management
Charlie besluit om Ed een hormonen pil te geven om hem te helpen om zijn woede te beheersen.
«
»
19:35 De Wegpolitie UK
Het interventieteam spoort criminelen op met behulp van de beste auto's, getrainde speurhonden en een team van de brandweer. Ze pakken misdadigers aan die de wet overtreden.
«
»
20:30 Judge Dredd
Judge Dredd wordt veroordeeld voor de moord op een reporter. Met de hulp van een gevangene die hij zelf veroordeeld heeft, probeert hij zijn naam te zuiveren.
«
»
22:20 Spuiten en slikken op reis
Filemon bezoekt een exorcist in Amerika. Linda Hakeboom is in Tsjechië, een land dat wordt overspoeld door sekstoeristen.
«
»
23:15 Anger Management
Charlie gaat op date met de lerares van zijn dochter.
«
»
23:40 Anger Management
Charlie komt in de problemen als Cee Lo Green hem inhuurt als zijn persoonlijke therapeut.
«
»
00:10 The A-Team
Zanger Rick James vraagt het A-Team om rock n' roll-legende C.J. Mack te helpen. Die zit gevangen en zijn leven is ernstig in gevaar.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers