TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Maya ziet dat een wesp juf Cassandra volgt. Ze ontdekt dat Stinger van plan is om Cassandra te ontvoeren en losgeld te eisen. Vesper, die Cassandra moest volgen, is echter verliefd op haar geworden.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:30 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
06:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 Hallo K3
Wanneer Kristel met een schilderij van vier blauwe strepen thuiskomt, kan Karen niet begrijpen dat ze zoveel geld uitgeeft aan zoiets onnozels. Kristel vindt dat Karen niets begrijpt van kunst.
«
»
07:50 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:20 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:45 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:55 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:05 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Maandag houdt Loïc het supermakkelijk met een toast met geprakte erwt en burrata.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
12:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Het is een spannende dag voor Koen en Lotte. Ze gaan niet alleen op zoek naar een aanrander, maar komen ook tussenbeide in een straatgevecht.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Freddy wil maar twintig procent van de factuur betalen na zijn verblijf in de B&B van Mieke. De situatie leidt tot spanningen tussen Mieke en Niko. Véronique is oververmoeid en moet rusten.
«
»
14:25 Wittekerke
Max heeft sterke vermoedens dat Thierry de brandbom in het huis van Fazel en Djilla heeft gegooid, maar het adres van de kerel is niet te vinden. Het lijkt wel of Thierry niet bestaat.
«
»
15:35 Private Practice
Addison neemt een zwangere vrouw met hartklachten mee naar het ziekenhuis, waar Noah haar staat op te wachten om te helpen. Sam merkt dat Naomi regelmatig stiekem wegsluipt.
«
»
16:45 Spoed
Verpleegster Lies heeft de handen meer dan vol met patiënte Beatrice Ringoir, een verwaande mevrouw die het gewoon is om haar zin te krijgen.
«
»
17:45 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Wanneer Koen en Lotte een hond volgen die alleen op een bosweg rondloopt, doen ze een onaangename ontdekking.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Kotmadam
Bij Mimi staan er grote schilderwerken op stapel en ze kan niet tegen verflucht. Jeanne stelt haar vriendin voor om enkele dagen te komen logeren, want Jef vertrekt toch naar Engeland.
«
»
20:35 ... voor Dummies
Iedereen houdt van vakantie. Sommigen reizen graag de hele wereld rond op zoek naar de mooiste plekjes, anderen spenderen hun vakantie dan weer liever rustig in de eigen achtertuin.
«
»
21:20 Waarheid Durven of Doen
Christoff, Bab Buelens en Tine Embrechts komen als eersten aan in de villa. Vol spanning, want ze kennen elkaar niet. De vierde gast, Niels Albert, blijkt een goede vriend te zijn van Christoff.
«
»
22:25 Vakantiehuis for Life
Julie Van den Steen verrast de kandidaten met een leuke activiteit, maar voor het zover is, komen de renovatiewerken op kruissnelheid.
«
»
23:35 Code 37
In een internaat heeft een jong meisje zich verhangen. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. De nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens maakt haar intrede.
«
»
00:45 Chicago Fire
Severide is niet te spreken over de houding van Cruz. Boden loopt een vroegere vriend van hem tegen het lijf.
«
»
01:40 Private Practice
Addison neemt een zwangere vrouw met hartklachten mee naar het ziekenhuis, waar Noah haar staat op te wachten om te helpen. Sam merkt dat Naomi regelmatig stiekem wegsluipt.
«
»
02:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:30 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:40 Maya!
Maya en haar vriendje Willy komen Tekla de spin tegen. Ze is helemaal over haar toeren en de vriendjes hebben de grootste moeite om haar te kalmeren.
«
»
05:55 Maya!
Maya en Willy vinden tijdens hun zoektocht naar stuifmeel een geheime boomhut. Ze blijkt bewoond door Hendrik de mier die een maankijker bezit.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers