TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
06:00 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
06:30 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
07:05 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
07:30 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
08:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
08:25 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
08:55 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
09:25 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
09:50 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt vandaag chef en levensgenieter Bert Meewis. Bert roert normaal gezien in de potten van restaurant Slagmolen in Opglabbeek, maar komt nu dus Gert vergezellen.
«
»
10:20 De Wereld op je Bord
Ga gerust zitten voor deze masterclass Turkse mezze tabagi in De wereld op je bord. Ideaal voor een tafel vol superlekkere hapjes.
«
»
10:45 De zomertafel
Dagny Ros & Peppe maken zomerse gerechten.
«
»
11:20 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
12:05 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
12:37 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
13:05 BBQ vanavond?!
Zalmforel met aardappeltjes / Gegrilde komkommer met ansjovis / Opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
13:25 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
13:50 De dagschotel
Vandaag maakt Roger van Damme toast Champignon.
«
»
14:05 De sterrenkaart
Restaurant Kristalijn is gehuisvest in een volledige nieuwbouw als extra foodunit bij het bijhorende hotel Stiemerheide (70 kamers).
«
»
14:35 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:00 Soep!
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
15:15 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
15:45 Bal National
Wim vult de gehaktballen met twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
16:15 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
16:35 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Dagny Ros Asmundsdottir - mocca almond drink / Johan Segers - Fish sticks / Roger van Damme - chocolade decoratie / Peppe Giacomazza - Apero Pizzaatjes.
«
»
17:05 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag op en top Italiaans met zijn goede vriend Peppe Giacomazza.
«
»
18:05 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
18:35 Roger van Damme: Bakken
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor Roger van Damme. Zijn overgrootvader was banketbakker en als kind ging hij vaak helpen in de bakkerij van het dorp.
«
»
18:50 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
19:20 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
19:40 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
19:55 BBQ vanavond?!
Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
20:15 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag samen met chef Thierry Theys. Met ingrediënten als kokosmelk, citroengras, curry en gember staat er al snel een Thais geïnspireerde schotel op tafel.
«
»
21:15 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
21:46 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
22:35 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Singapore.
«
»
22:55 De dagschotel
Bart Desmidt serveert ons een trio van witloof, ham en truffel.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met chef Jan Tournier. Op een halfuur tijd staat er een heerlijk bordje met oesters klaar.
«
»
23:35 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
00:05 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
00:25 Het Weekmenu - reeks 2
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
01:10 De Wereld op je Bord
Chef Chuck van Cuichine geeft vandaag een van zijn waardevolste geheimen prijs in De wereld op je bord. Hanne mag vandaag smullen van hét Chinese succesnummer: Pekingeend!
«
»
01:30 Soep!
Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
01:50 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
02:15 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
02:30 Tot op de graat
Johan Segers krijgt de tongschar op zijn werktafel. Deze veelvoorkomende platvis lijkt op de pladijs en de tong en is een perfect alternatief wanneer de prijs van de tong de pan uit swingt.
«
»
02:50 De Zoete Zonde
Voor het nieuwe dessertenprogramma, ruilt Roger van Damme zijn restaurant Het Gebaar in voor een kerk.
«
»
03:10 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag samen met chef Thierry Theys. Met ingrediënten als kokosmelk, citroengras, curry en gember staat er al snel een Thais geïnspireerde schotel op tafel.
«
»
03:45 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
04:10 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
04:55 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Singapore.
«
»
05:10 De dagschotel
Bart Desmidt serveert ons een trio van witloof, ham en truffel.
«
»
05:15 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
05:45 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers