TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Relic Hunter
Christy geeft aan haar vriendin Meg een amulet die haar geluk moet brengen in de examenperiode.
«
»
11:35 Relic Hunter
Sydney bezoekt een oude tempel in Azië, maar zij en een tv-crew worden er gevangen genomen door de lokale bevolking. Nigel en Karen proberen te helpen vanuit de Verenigde Staten.
«
»
12:35 The A-Team
Face is tot over zijn oren verliefd. De knappe dame in kwestie wordt echter ontvoerd. Het A-Team zet alles op alles om haar uit de handen van haar kidnappers te bevrijden.
«
»
13:35 The A-Team
Murdock wordt gegijzeld door bankrovers. Hij en B.A. worden aanzien voor medeplichtigen en moeten de gevangenis in totdat Decker ze kan komen halen.
«
»
14:30 The Graham Norton Show
Gasten: Keeley Hawes, Noel Clarke, Rebel Wilson, M. Night Shyamalan, Rob Beckett en Jake Bugg.
«
»
15:35 The Graham Norton Show
Carey Mulligan komt praten over haar nieuwe film 'Promising Young Woman'. Neil Patrick Harris vertelt meer over de nieuwe serie 'It's a Sin', en James Norton stelt zijn film 'Nowhere Special' voor.
«
»
16:40 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
17:15 Fresh off the Boat
Eddie krijgt een nieuwe vervangleraar Engels, die alternatieve lesmethodes gebruikt. De jongen is enthousiast en doet het verbazend goed, maar Jessica keurt de werkwijzes van de leraar helemaal af.
«
»
17:45 Fresh off the Boat
Nadat Matthew onverwacht ontslag neemt bij Cattleman, vraagt Louis aan Eddie om in het restaurant te komen werken. Die heeft echter oog op een promotie en weigert het aanbod.
«
»
18:15 Fresh off the Boat
Eddie laat Jessica weten dat hij Kerstmis bij zijn vriendin Nicole in New York wil doorbrengen. Louis en Evan helpen Emery beslissen wie van zijn vele vrienden hij zou uitnodigen voor het kerstdiner.
«
»
18:45 Fresh off the Boat
Louis en Jessica denken dat ze een weekendje weg in een luxeverblijf gewonnen hebben. In werkelijkheid komen ze echter terecht op een cursus waar getroubleerde koppels aan hun relatieproblemen werken.
«
»
19:15 Fresh off the Boat
Jessica vindt het niet goed dat Evan een liefje heeft, uit angst dat het zijn punten negatief zou beïnvloeden.
«
»
19:40 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
20:30 Brooklyn
De jonge Ierse immigrante Eilis reist tijdens de jaren 50 van Ierland naar het New Yorkse Brooklyn om er een nieuw leven op te bouwen. Ze wordt verscheurd door heimwee, maar vindt er ook de liefde.
«
»
22:35 The Naked Gun
Crimineel Vincent Ludwig plant een aanslag op Elizabeth II, de koningin van Engeland, die op bezoek komt in Amerika. De incompetente rechercheur Frank Drebin moet hier een stokje voor steken.
«
»
00:15 Out of the Dark
Twaalf Thaise voetballers en hun coach worden verrast door de moesson en komen vast te zitten in een grot. De hele wereld leeft mee. Eerst met de zoekactie, daarna met de gevaarlijke reddingsmissie.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers