TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:02 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Pingu wil gaan vissen en vindt al snel een geschikt gat in het ijs. Maar wat hij niet doorheeft, is dat Robby de zeehond vanuit een ander gat, telkens de vangst opeet.
«
»
06:40 Sarah and Duck
Het waait heel hard en Sarah en Eend besluiten te gaan vliegeren. Dat blijkt nog niet zo makkelijk. Gelukkig komen ze Dasdame tegen en die blijkt veel verstand te hebben van vliegeren.
«
»
06:45 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen.
«
»
06:55 Pieter Konijn
Het broodje van Benjamin is wel heel plakkerig. Hij blijft door het glazuur aan zijn paraplu plakken en vliegt recht op Spikkel af. Pieter redt Benjamin, maar trekt een staartveer van Spikkel eruit.
«
»
07:10 Waffie, de wonderhond
Iemand gaat per ongeluk op Waffels poot staan en meneer Nolan weet alleen hoe hij eerste hulp moet verlenen aan mensen. Gelukkig is Jess in de buurt.
«
»
07:20 Waffie, de wonderhond
Waffel komt steeds niet aan de beurt bij de repetitie, dus oefenen Simon, Dirk en Evie thuis met hem.
«
»
07:30 Waffie, de wonderhond
Er wordt een enorme doos bij mevrouw Hobbs bezorgd en Waffel wil heel graag weten wat erin zit.
«
»
07:40 De vreemde eend
De twee teams krijgen steeds een rij mensen voorgeschoteld van wie er één een bepaalde eigenschap of een specifiek talent heeft. De teams moeten raden wie de waarheid spreekt.
«
»
07:50 Iedereen K3
Hanne, Marthe en Klaasje nemen hun fans op sleeptouw met rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het K3-zijn.
«
»
08:10 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:20 De Zoo
Breng een uniek bezoekje aan de dierentuin, waar Jurgen en zijn vreemde gorilla-crew een geheime wereld van pratende dieren onthullen.
«
»
08:30 Studio Snugger
Onderwerpen: Koekjesdeeg, Beeldhouwer, Vliegenverkering, Domme Rik, Atletiekbaan en Lange Woorden.
«
»
08:45 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:05 Bannebroek's got talent
Max en Willy doen met een goochelact mee aan de talentenjacht in Bannebroek. Als Max denkt dat hij zonder Willy meer kans maakt op de hoofdprijs en de mooie Laura, laat hij zijn beste vriend vallen.
«
»
10:35 Beestieboys
Tim en Nicolaas gaan op bezoek bij een roofvogelopvangcentrum waar jongeren met een beperking een nuttige dagbesteding krijgen. Daarnaast zien ze hoe Santusha met haar vogel meedoet aan een wedstrijd.
«
»
11:00 De Proefkeuken
Pieter en Willem zijn het zat om steeds op te moeten staan voor wat drinken, dus bouwen ze een robotarm die een blikje naar hen toe kan gooien. In een autofabriek en een pretpark leren ze hoe.
«
»
11:25 Moonriders
Moonrider Amberly luistert naar wat het kunstwerk dat ze maakt tegen haar zegt. En zo komt het dat de wereldbol lijkt op een blauwe pizza met kleurige handen en pionnen, of zijn het theekopjes? Amberly krijgt hulp van kunstenaar Afra Eisma.
«
»
11:45 De Dokter Corrie Show
Zoenen, hoe werkt dat eigenlijk? Dokter Corrie gaat op zoek naar het antwoord. Wat kan je beter niet doen bij het zoenen?
«
»
12:10 Zapp Your Planet - Plasticjagers
Freek verbaast zich over beloega's, Janouk gaat langs in de statiegeldfabriek, Anne gaat met actievoerders cupcakes verkopen en Anne-Mar krijgt uitleg over hoe je minder plastic kunt gebruiken.
«
»
12:20 Tussen Kop en Staart
Van welk dier zijn die harde poepbonken die Rachel naar de studio heeft meegenomen? Wat doet de tandarts met een zwaar ontstoken kattengebit? Hoe wordt de neusaap ook wel genoemd?
«
»
12:30 Kicke
Benjamin is nieuw bij GWV'74. Maar hij is niet de enige nieuweling. Ook trainer Bink is er voor het eerst en dat is voor iedereen even schrikken. Trainer Bink verdeelt de spelers over de B1 en B2. En dat zorgt voor nogal wat onrust.
«
»
12:50 Kicke
Ook na het laatste eindsignaal spelen de jongens een wedstrijd. Deze keer is de inzet Mila, het hockeymeisje van de naburige club. Sami wil een date met Sofie, de zus van Benjamin. Niemand denkt dat het hem lukt.
«
»
13:10 Kicke
Er is ingebroken in de Villa. Benjamin is vastbesloten om uit te zoeken wie hun hang-out is binnengeslopen. Hij vindt een verrassende dader. Lute hoopt ontdekt te worden door een bekende ex-voetballer.
«
»
13:30 Kicke
Tibbe hoopt bij de mooie Mila te kunnen scoren. Maar hij krijgt tegenstand van Sami en Lute. En opnieuw barst de strijd los. Dit keer in de kleedkamer. Wie is de beste aanvoerder voor de B1? En er zijn meerdere kandidaten.
«
»
13:50 Kicke
Benjamin krijgt zijn neef Max te logeren. En om indruk op zijn neef te maken, wil hij een groot feest met een echte stripper regelen. Heiko is jarig, maar zijn surpriseparty dreigt in het water te vallen. Het lukt Benjamin maar niet om een goed feest te organiseren.
«
»
14:10 Kicke
Tygo krijgt de kans om bij een profclub te gaan spelen. En dat zorgt voor nogal wat jaloezie bij zijn teamgenoten. Vooral Sami is gefrustreerd. De jongens willen naar het hockeyfeestje van Mila, Sofie en Floor. En na lang aandringen krijgen ze hun zin... denken ze.
«
»
14:30 De mooiste sprookjes
Niemand neemt Max serieus, zelfs de geit spot met hem. Daarom besluit hij de wereld in te trekken, net zoals zijn oudere broers.
«
»
15:30 De kleine Nicolas
Nicolas leidt een leven zonder zorgen. Hij heeft ouders die van hem houden en vrienden met wie hij veel plezier heeft. Op een dag hoort Nicolas echter een verontrustend gesprek tussen zijn ouders.
«
»
16:55 Zappsport EK Voetbal 2021
Ron Boszhard volgt het Nederlands elftal op de voet tijdens het EK voetbal. Hij test de sportiviteit van de Oranjehelden met spelletjes en voert bijzondere gesprekken met de spelers.
«
»
17:05 Tussen Kop en Staart
Wat doet een lange nagel in de poep die Rachel heeft meegenomen? Hoe reanimeer je je hond? Lukt het labrador Mozes in de #mozeschallenge om Rachel te reanimeren?
«
»
17:15 Zapp Your Planet
Manon mag voor een dag de baas van het bos zijn. Hoe maak je de juiste keuzes om te zorgen dat je een bos krijgt waar het fijn is voor veel verschillende bomen en dieren?
«
»
17:35 De dikke data show
Een meetinstrument dat de hele dag je stappen telt, je wandelroutes onthoudt of checkt hoe lang je slaapt. Wat doen die beoordelingen met je?
«
»
17:55 Welkom in de jaren 20 en 30
Albert Einstein is de hoofdgast. Hij vertelt over de nieuwe uitvindingen zoals de telefooncel, de quantummechanica en de atoombom. Met o.a. De afsluitdijk, De stewardess en De kerngeleerden.
«
»
18:20 Van Vader naar Moeder
Wanneer de ouders van Andika uit elkaar gaan, besluiten ze om te gaan birdnesten. Andika wisselt niet van huis, maar haar ouders wel. Andika heeft haar eigen kamer en hoeft nooit een tas te pakken.
«
»
18:35 Enkeltje Verweggistan
De boerendochters Anouk, Mirthe en Renske gaan met hun ouders naar Canada verhuizen. Boeren in Nederland krijgen het steeds moeilijker en in Canada lijkt alles beter.
«
»
19:00 Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Jette (11) heeft twee moeders en een onbekende donorvader. Ze is helemaal gelukkig met haar moeders, maar toch ook wel benieuwd naar haar biologische vader. Moet ze op zoek gaan naar haar donorvader?
«
»
19:45 3 op Reis Specials
De reisindustrie is uit zijn voegen gebarsten. Massatoerisme en vliegverkeer leggen een enorme druk op het milieu en de lokale bevolking. Wat moeten we veranderen als we willen blijven reizen?
«
»
20:20 Alles is Familie
Binnen de familie de Roover is iedereen op een punt in het leven beland waar het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Dit zorgt voor heel wat chaos.
«
»
22:30 Toren C
Els geeft Sara ongevraagd advies over hoe ze haar blaasontsteking moet bestrijden. De pubermeisjes komen een onverwachte gast tegen in de lift: mr. Frank Visser, alias de voorgaande Rijdende Rechter.
«
»
23:05 The dog house
Een paar van de stoutste honden in Wood Green zijn op zoek naar een baasje.
«
»
00:00 De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld
Topkok Robert Kranenborg en mode-ontwerpster/ zakenvrouw Olcay Gulsen rijden een oude handelsroute die loopt van het binnenland van dit prachtige land tot aan de zee.
«
»
01:00 3 op Reis Specials
De reisindustrie is uit zijn voegen gebarsten. Massatoerisme en vliegverkeer leggen een enorme druk op het milieu en de lokale bevolking. Wat moeten we veranderen als we willen blijven reizen?
«
»
01:40 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:09 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers