TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 The Catch
Het AVI-team krijgt een klant over de vloer die wordt opgejaagd door een sluipschutter. Ondertussen heeft Alice het moeilijk om Tommy uit de problemen te helpen.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 The Blue Lagoon
Twee kinderen lijden schipbreuk en spoelen aan op een exotisch, tropisch eiland. Samen met de chagrijnige zeeman proberen ze te overleven.
«
»
16:20 Life in Pieces
John neemt een huisdier, maar de nieuwe aanwinst kan het niet zo goed vinden met Joan. Heather stuurt per ongeluk een sexy bericht naar Tyler. Heather en Jen troosten Colleen en Matt na hun breuk.
«
»
16:50 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Lincoln en Amelia moeten een anonieme bommenlegger opsporen die een reeks gebouwen in Manhattan in het vizier heeft. De Bone Collector en zijn vrouw hebben huwelijksproblemen.
«
»
17:45 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De tienerdochter van een politicus wordt ontvoerd voor losgeld. Het team start een race tegen de klok om haar te redden. Ze ontdekken bovendien de identiteit van de Bone Collector.
«
»
18:40 Freaky Friday (NL) - Movie (compliance cutdown)
Tess en haar dochter Anna hebben altijd ruzie en denken van elkaar dat de ander niet weet hoe zwaar de andere het heeft. Op een vrijdag worden ze ineens wakker in het lichaam van de ander.
«
»
20:30 Two Night Stand
Na een onenightstand worden Alec en Megan, die volslagen vreemden van elkaar zijn, samen wakker in Manhattan, dat door een hevige sneeuwstorm volledig is ingesneeuwd.
«
»
22:15 Vikings
Bjorn moet snel handelen in de nasleep van de verkiezingen. De stad van Lagertha wordt opnieuw aangevallen door bandieten.
«
»
23:15 The Passage
De onverwachte toevoeging van een hoge functionaris, Horace Guilder, aan Project NOAH is voor Brad en Amy het sein om een ontsnappingsplan te bedenken met behulp van een onvermoede medeplichtige.
«
»
00:15 The Catch
Alice ontdekt harde feiten over haar broer Tommy en Val moet in haar verleden graven om hem bij deze zaak te helpen. Is de nieuwste oplichterstruc van Ben en Rhys te riskant?
«
»
01:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers