TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
06:45 Uitgepreekt
Ernest Ouwejan (55) werd in 2004, op eigen initiatief, uit het ambt ontheven nadat hij steeds meer vastliep in de geloofsleer.
«
»
07:15 De verandering
Als kind ziet Linda Beiler dingen die niemand anders ziet, zoals overleden mensen. Linda vindt al die dingen maar eng. Ze wordt er zo depressief van dat haar vader haar meeneemt naar een magnetiseur.
«
»
07:50 Petrus in het land - Taiz vanuit de Nassaukerk in Amsterdam
Petrus in het land komt op Hemelvaartsdag vanuit de Nassaukerk in Amsterdam waar een viering wordt gehouden in de stijl van de oecumenische kloostergemeenschap Taiz.
«
»
08:25 De Verwondering
Aan het begin van dit nieuwe jaar krijgen we een vers inzicht cadeau: lijden is niet de vijand van geluk. 'De Verwondering' met Cuong Lu.
«
»
08:55 Ik mis je
Jacco, de man van Carmen Elijzen, geneest van lymfeklierkanker. In 2009 overlijdt Jacco plotseling aan een acute harstilstand op de camping in Itali.
«
»
09:20 Zie je zondag!
Marleen ontmoet het vrolijke stel Frederike en Sherif en hun dochter Mercy. Het stel leerde elkaar kennen toen Frederike vrijwilligerswerk in Egypte deed.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
Hoe gaat de kerk verder na corona? En welke lessen trekt de kerk uit deze crisis om te voorkomen dat katholieken de band met hun kerk doorknippen?
«
»
10:00 Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint-Janskathedraal te Den Bosch. Hoofdcelebrant: Mgr. Gerard de Korte.
«
»
11:03 Metterdaad
EO Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
11:05 Nederland Zingt Dichtbij
Toen Maarten The na een jaar lang solliciteren aangenomen werd als werk-leer-operatieassistent, kon hij zijn geluk niet op. Een droom kwam uit, maar niet voor lang.
«
»
11:54 Wilde Ganzen
In India is een ware digitale revolutie aan de gang. Deze bereikt alleen de arme kinderen niet, waardoor ze een achterstand oplopen. Men wil nu de Don Bosco school digitaliseren.
«
»
12:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
12:10 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
13:10 NOS Sport: TT Assen
Liveverslag van de TT Assen.
«
»
15:05 Brainwash Talks
Nederlandse burgers zijn boos en toch behoudend in het stemhokje. Financieel geograaf Ewald Engelen laat zien dat dat alles te maken heeft met opleidingsniveau.
«
»
15:20 De Boeddhistische Blik: Wij De Dingen
Met o.a. een verzamelaar die leeft als een 'god in Frankrijk' en een kunstenaarsduo dat zich in hun slapsticks laat bewegen door de objecten om hen heen.
«
»
16:05 Jong en Hindoe, de geloofsbeleving van hindoejongeren
Rajiv ontmoet Ranjitadevi, oprichter van het internetplatvorm HindoeDharma. Dewwret Sitaldin wil een pandit worden waar iedereen naartoe kan stappen met wat voor vraag dan ook.
«
»
16:30 Socutera
Het Nationaal MS Fonds maakt onderzoek naar genezing van MS mogelijk, maar is er ook n voor mensen met MS.
«
»
16:40 NOS Tour de France
Liveverslag van de tweede etappe van Perros-Guirec naar Mr-de-Bretagne over 182 km. De klim aan het einde moet twee keer worden bedwongen. Een slot voor de zogenoemde punchers in het peloton.
«
»
18:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
18:15 Mijn Rembrandt
Zelfs na 350 jaar hebben de schilderijen van Rembrandt niets aan zeggingskracht ingeboet en weten ze mensen diep te raken. Oeke Hoogendijk duikt in de wereld van de oude meester.
«
»
20:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
20:25 Line of duty
Terwijl hoofdinspecteur Ian Buckells wordt verhoord, neemt de druk op Jo Davidson van alle kanten toe. Het onderzoek naar de moord op journaliste Gail Vella staat op het punt van een doorbraak.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:10 Bloedland
Johan Eikelboom bezoekt de Makuleke-stam in het Krugerpark. Het is de eerste bevolkingsgroep die is gecompenseerd voor land dat tijdens de apartheid is afgenomen.
«
»
22:55 The Singapore Grip
Na Matthews geruchtmakende aankondiging smeden Walter Blackett en zijn dochter een plan om van hem af te komen. Matthew en Vera groeien intussen steeds meer naar elkaar toe.
«
»
23:40 Naches
Simcha Roodenburg is kunstenaar. Hij maakt van hout handzame formaten beelden, maar ook enorme constructies. Hij laat zien en horen hoe zijn spiegel op de samenleving voortkomt.
«
»
23:50 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
00:30 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
01:25 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers