TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:50 Xena, The Warrior Princess
Seraphin, een vriendin van Gabrielle, is volledig in de ban van Callisto. Ze is zelfs bereid haar leven te offeren voor de wedergeboorte van Hope.
«
»
12:40 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle staat oog in oog met haar dochter Hope, die het evenbeeld van haar moeder is geworden.
«
»
13:30 Zware Jongens - Ice Road Truckers
De truckers hebben alles samen ondertussen al meer dan 3.000 vrachtladingen aan de diamantmijn afgeleverd, maar hebben er nog 7.000 te gaan. De ladingen worden echter zwaarder.
«
»
14:15 Top Gear
Hammond en May spelen 'Road Test Russian Roulette'. De mannen doen een poging om een wereldrecord te verbeteren. Chris Evans is te gast in deze aflevering.
«
»
15:15 My Wife and Kids
Michael en Janet zijn het grondig beu dat hun kinderen voortdurend ruzie maken.
«
»
15:35 The Nanny
Fran wordt gevraagd als Julia in het stuk 'Romeo en Julia'. Maxwell vindt Fran echter helemaal niet geschikt voor de hoofdrol.
«
»
16:05 Magnum
Magnum en een Ninja, een Samoerai en een oud zelfmoordpact. En dat alles vanwege een antiek bord!
«
»
16:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Het ijsseizoen is halfweg. De truckers hebben echter nog altijd 6.000 vrachtladingen te gaan en elke dag wordt het verkeer over het ijs verstoord door herstellingswerken aan het wegdek.
«
»
17:45 Red Flames 2021
Liveverslag van de voorbereidingswedstrijd van de Red Flames tegen Noorwegen richting hun volgende WK-kwalificatiecampagne, vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel.
«
»
20:00 Premier League Darts
Ronde 4: Dimitri Van den Bergh - Peter Wright, Jonny Clayton - Rob Cross, Jose de Sousa - Nathan Aspinall, Gerwyn Price - Michael van Gerwen, Gary Anderson - Glen Durrant.
«
»
23:25 Top Gear
Hammond en May spelen 'Road Test Russian Roulette'. De mannen doen een poging om een wereldrecord te verbeteren. Chris Evans is te gast in deze aflevering.
«
»
00:25 Midnight, Texas
Manfred onderzoekt een gruwelijke moord in het hotel. De psychische connectie tussen Lem en Olivia drijft een wig tussen hen. Bobo's leven komt in gevaar door een aantal vreemde 'ongelukken'.
«
»
01:05 My Wife and Kids
Kelly, de zus van Michael, komt een weekendje op bezoek en dat is niet naar de zin van Jay. Elke keer als Kelly in de buurt is, werkt ze op Jays zenuwen. Ook dit weekend is de situatie niet anders.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' (Eén)

Na een wilde nacht crasht Saartje volledig, ze mist Pieter enorm. Nora neemt Hans in vertrouwen. Tinne geeft haar relatie met Steven een nieuwe kans. Bart staat onder zware druk en vliegt uit tegen zijn dochter.

'Dertigers', om 21.30 uur op En.

Dossiers