TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Polly Pocket
Het avontuurlijke meisje Polly kan zichzelf en haar vriendinnen met een magisch apparaat laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:15 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:30 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
06:55 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
07:05 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:15 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:40 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
De avonturen van Ash Ketchum en Pikachu tijdens hun reizen doorheen Alolo, hun lessen op Pokémon school, hun deelname aan de eilandproeven en terwijl ze de kracht van Z-moves onder de knie krijgen.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 Lang Leve Koning Julien
Wanneer Juliens ouders de sociaal gestoorde Brodney adopteren als zijn broer doet Julien zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat Brodney zich koninklijk voelt.
«
»
08:50 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:00 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:10 Hallo K3
Wanneer Karen hoort dat Josje met Bas gaat deelnemen aan een loopwedstrijd, besluit ze ook mee te doen. Ze vliegt erin met het trainen, maar doet dat net iets te enthousiast.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Vandaag is het Alien Day, een dag die niet onopgemerkt voorbijgaat op het kantoor van De Buurtpolitie.
«
»
12:25 Lisa
Jonas geeft Lisa een bijkomende functie in de interne communicatie. Wanneer Lisa gaat pitchen voor de YUN-campagne, zit Mikhel in het concurrerende team.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Guido houdt gespannen de adem in. Ook Mieke heeft het moeilijk nu Guido en Emma op het punt staan om jonge ouders te worden. Niko is vastbesloten om Angel te helpen.
«
»
14:15 Wittekerke
Tijdens het verlovingsfeest is het tot Arne doorgedrongen dat hij gebruikt wordt door Celine en hij zet een punt achter hun romance.
«
»
15:15 Private Practice
Addison wordt verrast wanneer de biologische moeder van Henry opduikt. Ze wil graag deel uitmaken van het leven van haar zoon.
«
»
16:10 America's Funniest Home Videos
Grappige en waargebeurde videobeelden, ingestuurd door kijkers.
«
»
16:15 Speechless
Wanneer de familie in het ziekenhuis belandt met Thanksgiving, leidt Maya's vastberadenheid om het feest te redden tot een ongemakkelijke verbond met haar rivaal, Melanie Hertzal.
«
»
16:40 Sturm der Liebe
Annabelle lijkt de situatie in de hand te hebben, en Christoph is daar niet over te spreken. Henry bereidt de verhuis naar München voor.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Hanne, een meisje met het syndroom van Down, is thuis weggelopen nadat er amper vriendjes opdaagden voor haar verjaardagsfeest. Koen, Lotte en Barry gaan meteen naar haar op zoek.
«
»
18:20 Lisa
Jonas vraagt Lisa om samen met Gert de campagne voor CHAMPIO uit te werken. Lisa stoot in Gerts bureau toevallig op zijn overnamespeech en de dreigende rode cijfers waarin Massa zich bevindt.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Zjef doet alsof de houding van Rudi hem niets kan schelen. Niko probeert hem iets duidelijk te maken. Lars heeft ondertussen wel oren naar Zjefs voorstel voor de Foodbar.
«
»
20:40 Popquiz
De deelnemende duo's van vandaag worden bijgestaan door zanger Christoff en presentatrice Danira Boukhriss. De kandidaten strijden voor de titel van Popquiz-kampioen.
«
»
21:40 Flikken BXL
De cameraploeg wordt belaagd tijdens een politietussenkomst in de Marollen. De ploeg is op pad met wijkrechercheur Kris, wanneer hij een oproep krijgt over een interventie die foutloopt.
«
»
22:35 Camping Coppens - Op Weg naar Zweden
Staf Coppens, zijn echtgenote en hun kinderen bieden een blik op het soms hobbelige parcours op weg naar hun droom: het openen van een camping in Zweden.
«
»
23:35 Private Practice
Addison wordt verrast wanneer de biologische moeder van Henry opduikt. Ze wil graag deel uitmaken van het leven van haar zoon.
«
»
00:25 Qmusic
Radio op tv.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:45 Thomas de Trein
Tekenfilm.
«
»
05:55 Polly Pocket
Het avontuurlijke meisje Polly kan zichzelf en haar vriendinnen met een magisch apparaat laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' (Eén)

Na een wilde nacht crasht Saartje volledig, ze mist Pieter enorm. Nora neemt Hans in vertrouwen. Tinne geeft haar relatie met Steven een nieuwe kans. Bart staat onder zware druk en vliegt uit tegen zijn dochter.

'Dertigers', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers