TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Christoph is ervan overtuigd dat Annabelle dokter Borg heeft omgekocht en zo de psychiatrie kon verlaten. Bela hoort Annabelle telefoneren en besluit haar te volgen.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Elizabethtown
Tijdens een zware dip in zijn professionele en amoureuze leven verneemt Drew dat zijn vader is gestorven. Onderweg naar de begrafenis ontmoet hij Claire, een levenslustige, optimistische stewardess.
«
»
16:35 How I Met Your Mother
Ted is nog steeds geobsedeerd door Robin. De anderen kunnen hem ervan overtuigen om zijn verlangens weg te drinken en niet teveel na te denken.
«
»
17:00 How I Met Your Mother
Ted heeft voor zijn vrienden de perfecte avond gepland. De sfeer zit er goed in tot de plannen in de war gestuurd worden door onverwachte passagiers in hun limousine.
«
»
17:25 How I Met Your Mother
Ted nodigt Robin uit om met hem mee te gaan naar het huwelijk van een vriend, maar dan blijkt dat hij vergeten is om haar op de gastenlijst te laten plaatsen.
«
»
17:55 Modern Family
Wanneer Lily haar eerste tand verliest, krijgt ze daarvoor een flinke som geld, Cam en Mitch proberen haar hiermee wijsheid bij te brengen. Jay bekent aan Gloria dat hij altijd schrijver wilde worden.
«
»
18:25 Modern Family
Teddy, het ex-vriendje van Mitch, inviteert de hele familie voor een dagje uit. Manny moet een heldenverhaal schrijven maar weet niet uit welk familielid hij inspiratie kan puren.
«
»
18:55 Chicago Med
Het petekind van Sharon Goodwin wordt samen met een vriend binnengebracht op de spoed. Beide mannen zijn zwaar verbrand.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Street zit gekneld tussen zijn plicht ten opzichte van het team en zijn pleegbroer. Ondertussen gaat het S.W.A.T.-team achter een meedogenloze bende aan.
«
»
20:40 Snowden
Edward Snowden gaat aan de slag bij de CIA en NSA, maar ontdekt al snel dat de inlichtingendiensten zich schuldig maken aan cyberspionage. Om dit aan de kaak te stellen, wordt hij klokkenluider.
«
»
23:05 Mayans M.C.
EZ en Angel confronteren de moordenaar van hun moeder en gaan over tot daden die moeilijk geheim te houden zijn.
«
»
00:05 Containment
Binnen de quarantainezone breekt paniek uit wanneer er geen communicatie meer is. De Staatsveiligheid beseft dat er drastische maatregelen nodig zijn om de controle te bewaren.
«
»
00:50 S.W.A.T.
Street zit gekneld tussen zijn plicht ten opzichte van het team en zijn pleegbroer. Ondertussen gaat het S.W.A.T.-team achter een meedogenloze bende aan.
«
»
01:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' (Eén)

Na een wilde nacht crasht Saartje volledig, ze mist Pieter enorm. Nora neemt Hans in vertrouwen. Tinne geeft haar relatie met Steven een nieuwe kans. Bart staat onder zware druk en vliegt uit tegen zijn dochter.

'Dertigers', om 21.30 uur op En.

Dossiers