TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Magnum P.I.
De politie van Honolulu wordt op kerstavond getroffen door een ransomware-aanval, waardoor Lia wordt gedwongen om een familiegeheim te onthullen aan Magnum en Katsumoto.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Vanessa en Carolin staan op het punt Max en Arthur te gaan zoeken, wanneer die net terug aankomen. Vanessa snapt dat Max meer tijd wil doorbrengen met zijn zoon en ze stelt voor dat hij hem meeneemt.
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Transformers: Age of Extinction
Door een nieuwe mysterieuze duistere groep loopt de aarde weer gevaar. Cade Yeager zal Optimus Prime moeten helpen in deze nieuwe strijd tussen goed en kwaad.
«
»
17:10 Buffy the Vampire Slayer
Nadat een mysterieuze dubbelganger het leven van Xander overneemt, proberen ze beiden aan hun vrienden te bewijzen dat ze de echte Xander zijn. Willow moet de uiteindelijke beslissing nemen. Riley erkent dat het over is tussen hem en Buffy.
«
»
18:00 How I Met Your Mother
Als Barney eindelijk zijn vader ontmoet, is hij teleurgesteld dat deze niet aan de verwachtingen voldoet. De vrienden wijzen elkaar ondertussen op de dingen die ze zouden moeten weten nu ze volwassen zijn, maar nooit hebben geleerd.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly vraagt Miss Cinoman om Adam te laten playbacken in de schoolmusical aangezien hij de baard in de keel heeft. Murray spoort Erica aan om naar de schoolreünie te gaan met Geoff Schwartz.
«
»
18:50 The Simpsons
Marge probeert vriendschap te sluiten met de nieuwe buren, maar wordt tegengewerkt door Homer. Teleurgesteld besluit ze alle nieuwe vriendschappen af te zweren. Dan beweert Lisa ook geen vrienden nodig te hebben.
«
»
19:20 The Simpsons
Bart voelt zich schuldig wanneer hij met de hulp van Nelson een loopwedstrijd wint. Homer is razend wanneer hij verneemt dat de burgemeester het vuurwerk voor de nationale feestdag heeft afgeschaft wegens besparingen.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Leonard wordt gedwongen om te kiezen tussen zijn nieuwe vriendin Priya en zijn vriendschap met Penny. Tegelijkertijd maakt Howard gek met een goocheltruc.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
De jongens gaan op zoek naar diegene die Sheldons online-game account heeft gehackt. Ondertussen krijgen de meiden een steeds grotere hekel aan Priya.
«
»
20:35 Blade Runner 2049
Een nieuwe Blade Runner ontdekt een geheim dat een bedreiging vormt voor de mensheid, of wat daar nog van over is. Dit leidt hem op een speurtocht naar de al dertig jaar spoorloze Rick Deckard.
«
»
23:25 The Box
Norma en Arthur Lewis komen voor een duivels dilemma te staan wanneer ze een houten doos met daarin een rode knop ontvangen. Als ze op de knop drukken, zullen ze een miljoen dollar krijgen - maar tegelijkertijd zal er ergens een onbekende sterven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers