TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Nine Perfect Strangers
Als de genezing begint, beginnen de deelnemers aan de behandeling te twijfelen aan de onconventionele methoden van de retraite. Omdat de therapieën de groep dwingen hun eigen sterfelijkheid onder ogen te zien.
«
»
01:30 The Real Housewives of New York City
Bethenny en Dorinda komen aan in Puerto Rico. Ramona probeert het goed te maken met Sonja. Carole werkt aan een onthullend verhaal voor een tijdschrift, en Luann werkt aan een speciaal optreden.
«
»
02:15 The Real Housewives of New York City
De dames brengen hun jaarlijkse bezoek aan de Berkshires. Carole vertelt Dorinda en Ramona over de spanningen met Bethenny. Bij een spel in jaren 20-stijl moeten de dames een moord oplossen.
«
»
02:55 The Real Housewives of New York City
Tijdens het moordmysteriespel blijven Carole en Bethenny maar doorzagen over hun problemen. Maar dan nemen de gebeurtenissen een schokkende wending en wordt Luann tijdens de vakantie gearresteerd.
«
»
03:35 The Real Housewives of New York City
Twee weken na haar arrestatie blijft Luann het gesprek van de dag. Terwijl ze in een afkickkliniek in Palm Beach zit proberen de dames uit te zoeken wat er is gebeurd. Dorinda besluit haar op te zoeken. Bethenny geeft een feestje voor haar jeanslijn.
«
»
04:20 The Real Housewives of New York City
Tinsley is samen met haar moeder op een missie om trouwjurken te passen. Terwijl Luann de afkickkliniek verlaat, doen de vrouwen een pittige workout in gevangenisstijl. Bethenny en Jill delen een intiem moment na de begrafenis van Jills man, Bobby.
«
»
05:00 The Real Housewives of New York City
Luann is uit de afkickkliniek en de dames nemen haar mee naar een spa in Connecticut. Maar dan komt Luann erachter dat Ramona heeft geprobeerd uitgenodigd te worden op Toms feestje op oudejaarsavond.
«
»
05:40 Storage Wars
Darrell haalt zijn oude trucs uit de kast, terwijl Ivy zijn concurrentie voor de gek houdt. Jarrod en Brandi moeten hun winkel in Long Beach sluiten als ze dit keer geen grote winst kunnen maken. Rene en Casey bevinden zich in de ruimte.
«
»
06:00 American Pickers
Terwijl Frank aan de beterende hand is, doorkruisen Mike en zijn broer Robbie Colorado.
«
»
06:55 American Pickers
In Californië bezoeken Mike en Frank een verzameling Hollywood-memorabilia. Ze zijn onder de indruk wanneer ze een rijtuig vinden dat werd gebruikt in een klassieke Clark Gable-film.
«
»
07:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:00 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Huntington Beach in Californië, op steenworp afstand van het magazijn van Darrell. Ivy en Rene werken samen in een poging om de grote plannen van Darrell en Brandon te stoppen. Jarrod en Brandi gaan op een date.
«
»
08:30 Zombie House Flipping
Het team koopt voor weinig geld een huis dat vanbuiten fantastisch oogt, maar dat binnen een ware verschrikking is. De vorige eigenaar was een hamsteraar. Alle kamers staan vol met rotzooi en vuil.
«
»
09:25 Shark Tank
Twee ondernemers presenteren een manier om koffie beter te laten smaken. Een energieke moeder uit Washington heeft een product waarmee kinderen het borstelen van hun haar leuker zullen vinden.
«
»
10:15 Shark Tank
Chris Gronkowski en zijn broer Rob, die footballspeler is, komen met een thermosfles. Een jongen van zeventien heeft een instrument tegen voetpijn. Een man heeft iets bedacht om spullen veilig op te bergen.
«
»
11:15 Below Deck Mediterranean
De bemanning gaat naar een Kroatisch natuurpark. Mzi vertelt Courtney wat hij voor haar voelt. David en Delaney komen nader tot elkaar, maar een ongeval dreigt de nieuwe romances te verstoren.
«
»
12:10 Last Man Standing
Mike en Chuck doen mee met de jaarlijkse kookcompetitie bij Outdoorman. Ryan en Kyle nemen ondertussen de plaats in van Kristin en Mandy bij de wekelijkse moeder-dochterlunch met Vanessa.
«
»
12:40 Zombie House Flipping
Het team heeft te maken met een groot huis in een van de meest welvarende buurten van Orlando. Al snel blijkt dat het huis een aantal problemen heeft, van een zwaar beschadigd dak en rottende muren, tot een alligator in het zwembad.
«
»
13:35 Storage Wars
De kopers nemen het tegen elkaar op in Fontana, Californië. De bijgelovige René gebruikt dezelfde rituelen als de vorige keer, in de hoop op nieuw succes. Ivy besluit het op zijn gevoel te gooien. Jarrod en Brandi weten de concurrentie af te troeven.
«
»
14:05 Storage Wars
De kopers bezoeken Lancaster, Californië. Darrell en Barry hopen Ivy in zijn eigen achtertuin te vernederen. Ondertussen worden Jarrod en Brandi omringd door varkens, terwijl Rene een nare verrassing staat te wachten bij zijn nieuwste aankoop.
«
»
14:30 Storage Wars
De kopers reizen naar Moreno Valley in Californië. Darrell staat er alleen voor, en René is niet van plan om met lege handen te vertrekken. Ivy richt zich ondertussen op luxueuze items, terwijl Jarrod zijn alter ego aan Brandi onthult.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Robbie ontdekken een verborgen voorraad vol ontzagwekkende overblijfselen van motorfietsen op een landgoed in Colorado, bezaaid met enorme voertuigen.
«
»
15:55 American Pickers
In Seattle bekijken Mike en Frank een verzameling items van vintage benzinestations. Frank is geïnteresseerd in enkele klassieke olieblikken.
«
»
16:50 Shark Tank
Een grafisch ontwerper en advocaat uit Washington hebben iets bedacht om verhalen voor kinderen magischer te maken. Een vader uit Brooklyn heeft een lijn multifucntionele vaderschapskleding ontwikkeld.
«
»
17:50 Shark Tank
Een jonge ondernemer presenteert een skateboard dat in kluisjes en rugzakken past. Een ondernemer uit San Francisco beweert dat haar meditatie-app stress in de wereld kan verminderen.
«
»
18:45 Below Deck Mediterranean
De bemanning gaat naar een Kroatisch natuurpark. Mzi vertelt Courtney wat hij voor haar voelt. David en Delaney komen nader tot elkaar, maar een ongeval dreigt de nieuwe romances te verstoren.
«
»
19:45 Below Deck Mediterranean
De bemanning van de Lady Michelle heeft het maar moeilijk met de ruzie tussen Lexi en Mathew. Kapitein Sandy bekijkt wie er weg moet. Mzi moet Courtney onder ogen komen na zijn avances.
«
»
20:35 Law & Order: Organized Crime
Jamie neemt een zeer risicovolle beslissing die wel eens verstrekkende gevolgen zou kunnen hebben voor hemzelf. Stabler is niet erg blij wanneer er twee detectives uit Miami arriveren.
«
»
21:25 Law & Order: Organized Crime
Bell heeft dringend hulp nodig: ze zoekt naar een maffiabaas die haar voormalige partner om het leven heeft gebracht. Ze besluit om de hulp van de task force in te roepen voor deze zaak met een persoonlijk tintje.
«
»
22:20 The Net: Power Play
Vijf jaar geleden kocht een Italiaanse familie de club Toscana FC. Maar de club kampt met degradatie en heeft dringend behoefte aan motivatie en vooral veel financiële hulp voor de volgende stappen in de toekomst.
«
»
23:25 The Net: Power Play
De club Toscana FC is erg blij met de seizoensfinale van vorig jaar. Maar er wachten al nieuwe hindernissen op het team. Ze willen nogmaals bewijzen dat ze meer in hun mars hebben en gemotiveerd aan het nieuwe seizoen beginnen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers