TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Astronauten laten hun danskunsten zien, er wordt een ballonschildering gemaakt, en Boekenjongen bouwt een fiets.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee probeert elke truc in het boek om tot ver na zijn bedtijd op te blijven.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is boos. Viktor probeert haar blij te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken.
«
»
06:25 Ollie
Charles wil wat tijd voor zichzelf, maar dat is lastig met Ollie en Mabel in de buurt.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier schildert zichzelf. Als hij zijn zelfportret uitknipt zijn er twee Meneren Papier. Ze lijken wel erg op elkaar. Ze lopen op dezelfde manier, hebben tegelijk zin in een boterham en willen op hetzelfde moment rusten.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De kleine beer Mika vestigt zich in het huis van zijn oom die naar Alaska is vertrokken. Nadat Mika een monster in het huis ziet, rent hij weg en ontmoet hij een aardige beer genaamd Nico. Die is bereid hem te helpen van het monster af te komen.
«
»
06:40 Vos en Haas
Bruno organiseert een zwemwedstrijd in het meer waar Boucou graag aan meedoet. Wanneer Rock echter besluit ook mee te doen, wordt hij plotseling geïntimideerd en besluit hij zich terug te trekken.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Gaspard is in het park en krijgt het maar niet voor elkaar om zijn vaartuigje te besturen, maar Simon en Lou verzekeren hem dat dat wel gaat lukken. Ze zullen hem zelfs leren om een mega-superpiloot te worden.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Tijdens het ontbijt komt er plotseling een walm uit het broodrooster. Snel grijpt Emma's moeder in en voorkomt brand. Later, op school, vertelt een brandweercommandant tijdens een oefening aan alle leerlingen wat ze moeten doen in een noodsituatie.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft de hik. Marie probeert een paar trucjes uit om hem van zijn vervelende hik af te helpen. Maar wanneer Marie Samson ontzettend hard laat schrikken, wordt hij boos op haar.
«
»
07:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies vinden een paar plasjes verf die op de vloer zijn achtergelaten.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Kleine Lulu wil de resultaten van zijn superchemische experiment te weten komen.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Joe weet dat hij vernederd zal worden als hij toegeeft dat hij bang is voor Siobhans verhaal.
«
»
08:10 Wannabe's
Mike heeft op internet de nieuwste trend ontdekt: de prank-je-baas-challenge, waarin mensen hun baas beetnemen. Mike wil dus ook beetgenomen worden en Olly gaat meteen aan de slag.
«
»
08:25 De Smurfen
Smurfin redt Brilsmurf van een gigantische slang. De anderen willen dat ze hen 'Smurf-fu' leert.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy achtervolgt de Lemmings, maar knalt per ongeluk tegen een arcade-apparaat aan vlak bij de supermarkt. Daar zitten een replica van een waarzegster en haar kristallen bal in.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Er is een nieuwe zonnecabine in de hut van de boswachter geïnstalleerd. Grizzy denkt dat hij met een kleurtje wel indruk zal kunnen maken op de berin.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
De Ukkepukkies stuiten op een zacht knuffelkonijn. Terwijl ze op en neer springen op de buik van het konijn, valt Blauw eraf. Omdat Blue zich buitengesloten voelt van de opwinding, vindt Geel een manier om iedereen wat plezier te laten beleven.
«
»
09:05 Molang
In Prehistorie staat de kok van de stam erop dat geen papaja geen maaltijd betekent. Molang en Piu Piu gaan op pad om het fruit te bemachtigen, maar moeten een potje rugby spelen tegen een team dodo's om de laatste papaja te verdienen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Bunbury de beer gaat in winterslaap en Zacki rijdt namens hem de trein. Maar aan het einde van de winter gebeuren er 's nachts vreemde dingen in de krater. De vrienden ontdekken echter waarom: Bunbury slaapwandelt.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
09:25 De Smurfen
Schrielsmurf wordt steeds geplaagd omdat hij niet sterk is. Hij is dit beu en daagt Potige Smurf uit. Schrielsmurf wint de uitdaging onverwachts en laat hiermee zien dat hij misschien toch de sterkste is.
«
»
09:35 De Smurfen
Grote Smurf wordt onzichtbaar door een ongelukje. De enige manier om hem weer zichtbaar te maken, is door een snorhaar van Azraël. De Smurfen moeten er eentje van de kat proberen te pikken.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Maggie geeft zichzelf een update en dan komt Mags tevoorschijn. Een paar roekeloze acties later proberen Ella, Slippy en Madhu de oude Maggie weer terug te halen.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Als Ella en Slippy een oude maanrover weer proberen te laten rijden slaat het ding op hol.
«
»
10:09 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een krat met boomerangs die ze gebruiken om Grizzy te ontwapenen om hem uit de hut te krijgen.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Als het voor Labienus veel te koud is in Lutetia, plaatst Quadratus een kolenkachel in het paleis. De generaal en prinses Monalisa voelen zich zeer op hun gemak, maar de rook belemmert wel het zicht op de stad.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Voldenuix komt om hulp smeken nadat een flesje met toverdrank van hem gestolen is. Tijdens hun nachtelijke reis ontdekt Dogmatix echter dat Voldenuix hem niet de hele waarheid vertelt.
«
»
10:40 Berry Bees
De Berry Bees moeten undercover gaan bij de modeshow in Milaan om de nieuwste creatie van ontwerpster Alessia Moda te helpen beschermen.
«
»
10:50 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette zijn in het Wilde Westen voor een vakantie, wanneer ze worden benaderd door mevrouw Berry. Het blijkt dat de gewassen buiten alle proporties blijven groeien. De Berry Bees gaan meteen aan de slag.
«
»
11:05 Squish
Pod bouwt een raket zodat Squish op tijd op school kan zijn, maar hij crasht de raket per ongeluk tegen directeur Planaria. Hierdoor wordt hij opgesplitst in een strenge en een hippe persoonlijkheid.
«
»
11:15 Squish
Pod is boos op Peggy omdat ze altijd zijn spullen kapot maakt. Ze belooft niks meer aan te raken.
«
»
11:30 Galactic Agency
Stacy is Zeds wekelijkse kappersafspraak vergeten. Ze knipt hem, maar Zed is niet blij met het resultaat. Stacy is beledigd en wil dat hij zich verontschuldigt. Hij komt dan met een idee om regelmatig terug te komen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Pluiii en Botemp hebben een nieuwe obsessie: een kapotte krimpstraal. Apple en Zed doen hun best om het te repareren zodat ze de machine kunnen proberen. Maar omdat ze niet naar elkaar luisteren, krimpen ze tegelijkertijd.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hele hut omgegooid om er middeleeuwse gevechten te houden. Grizzy doet ondertussen zijn best om zijn bank terug te krijgen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy ontdekt een nieuw Tamagotchi-spel op de tablet van de boswachter. De camera scant de speler en geeft hem een avatar waar hij voor moet zorgen.
«
»
12:15 Ket & Doc
De elfjarige Jip is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien van negen jaar alles over weten. Ze is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers en bang dat hun onafscheidelijke band verbroken kan worden.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou en Barry besluiten een dag van leven te wisselen en hun avonturen te filmen. Cas krijgt negatieve reacties op zijn socialmediapagina en begint aan zichzelf te twijfelen. Mel wil haar broer doen inzien dat hij vooral zichzelf moet durven zijn.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Er wordt een vreemd object bezorgd bij de hut, een nieuw soort skateboard. Deze heeft geen wielen maar zweeft vlak boven de grond.
«
»
13:25 Squish
Pod is zo ontzettend slim dat hij naar een speciale school mag voor begaafde microben.
«
»
13:40 Berry Bees
Wanneer een uitwisselingsstudente tijdens de zomervakantie bij Bobby komt logeren, ontdekken de bijen dat ze er door de B.I.A. naar toe is gestuurd voor haar eigen veiligheid.
«
»
13:50 Molang
In het jaar 1840 is Molang de trotse eigenaar van een van de allereerste camera's van zijn tijd. Met veel enthousiasme fotografeert hij alles wat hij om zich heen ziet, maar de camera heeft zoveel licht nodig dat Molang al zijn foto's verpest.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft iets bedacht voor generaal Labienus: een nieuwe romaniseringswet om alles wat Gallisch is uit Lutetia te verbannen. Dit omvat Gallische namen, de Gallische snorren en helmen en turbine ringen.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Madhu ontvangt een cadeautje van familie en wil graag iets heel speciaals terugsturen. Dan volgt een spannend avontuur om maanwater te verzamelen.
«
»
14:20 Prinsessia
Kamiel schept op dat hij de beste één april grappen heeft en nooit in andermans grappen trapt. Basiel en de prinsessen hebben schoon genoeg van zijn grappen en verenigen zich in een mega grap tegen Kamiel, maar Kamiel heeft het door.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit is helemaal onder indruk van de energie en beweeglijkheid van Zwoemie, en vraagt of zij en haar vrienden ook zo kunnen worden. Zwoemie geeft lief antwoord, maar had niet verwacht dat het drietal vanaf dat moment met haar mee wilden doen.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush durft geen hoge sprong het meer in te maken, dus gaat hij met Chep mee naar Moriel die volksverhalen verteld over Zwammetjes. Chep is sceptisch maar begint de verhalen te geloven als hij denkt te zien dat ze werken.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een motorbende komt aan in het dorp, en bedreigt alle winkeleigenaren. Toby en de commissaris besluiten undercover te gaan om het probleem op te lossen, maar dat gaat niet helemaal goed.
«
»
15:20 Molang
Een spook bereidt een bal voor voor de spoken in de oudste toren van het kasteel van de koning. Hij besluit Molang en Piu Piu uit te nodigen voor zijn feest omdat hij muzikanten tekort komt. Hij vergeet echter dat hij iedereen bang maakt.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Het is gedichtendag. Marie wil een liefdesgedicht voor Robert schrijven. Wanneer Trees langskomt en haar kunstig licht over het gedichtje laat schijnen, draait het uit op een ruzie tussen Marie en Trees. Die ontaardt in een heuse rapbattle.
«
»
15:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies vinden een zelfgemaakt eierdoosmonster. Als Blauw, Oranje en Groen erin springen, zien ze een kans om Geel en Roze in de maling te nemen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus wil een driehoekige arena bouwen voor Labienus. Maar als de generaal geen interesse toont, laat Quadratus prinses Monalisa ontvoeren in de hoop dat hij, als hij Monalisa redt, alsnog de arena mag bouwen.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Gargamel slaapwandelt en komt per ongeluk in het dorp van de Smurfen terecht. Na wat aanvankelijke paniek realiseren de Smurfen zich dat hij helemaal niet wakker is en halen ze kattenkwaad met hem uit.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Joe Connolly neemt een gewaagde beslissing: hij gaat Lily Scott vragen om zijn vriendin te worden.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden de camera van de boswachter en beseffen hoe leuk foto's maken is. Grizzy wil een portret van de berin maken, de Lemmings geven echter de voorkeur aan een groepsfoto.
«
»
16:35 Rox
Heel wat topwetenschappers gaan werken voor het bedrijf NV Apocalyps, waarna ze plots mysterieus verdwijnen. Team Rox probeert te weten te komen wat het bedrijf in haar schild voert. Al snel blijkt dat de hele wereld in gevaar is.
«
»
17:00 De Faker
Het is aan Thomas om te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Colen, een nieuw samengesteld gezin uit Strombeek-Bever. Nidal en Heritier volgen vanuit de Fakerbus de zoektocht van Thomas en hopen dat hij een punt voor hun team zal scoren.
«
»
17:20 3Hz
De vrienden confronteren Jolien en Luca, maar worden afgewimpeld. Luca doet een gevaarlijk voorstel aan Jolien: hij wil hun mislukte experiment inzetten in de centrale. Luca volgt Felix tot aan de zwemput.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De koelkast in de hut is vervangen door een gloednieuw apparaat. Deze nieuwe koelkast analyseert het vetpercentage van degene die hem opent, om vervolgens de bijpassende voeding aan te bieden.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
De vrienden van Sacha verdwijnen na een kampeertrip, en iemand anders beweert dat hij een spookauto heeft gezien die hem wou meenemen. De Nachtwacht ontdekt al snel dat een snelheidsduivel uit de Onderwereld onrust zaait in Schemermeer.
«
»
18:35 De Hoppers
Arno wil eindelijk een coole uitvinding doen, zodat hij trots op zichzelf kan zijn. Hij wil graag een teletijdmachine uitvinden. Geert wil Arno een plezier doen en doet hem geloven dat de mixer in de keuken een teletijdmachine is.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil indruk maken op de berin en besluit een ballonpoedel te maken. Hij zag namelijk op tv hoe je zoiets kan doen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Door omstandigheden zal de dansrepetitie van Said zijn hiphopcrew bij Video King doorgaan. Daarom wil Said dat iedereen zeker op tijd weg is. Maar Shoana wil eerst nog een nieuwe, spectaculaire profielfoto maken.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Thuis herkent Jenny haar vader en broer niet meer, want ze zijn net twee al te toegewijde robots. Zij moet de held spelen om hen terug te brengen naar hoe ze vroeger waren. De liefde van haar familie is haar grootste kracht.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Er staan honderd lockers in de hal. In één van die lockers zit een confettibom. De kandidaten moeten om de beurt een locker openen. Wie de locker opent met de confettibom valt als eerste af.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers