TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Obese
De vijftienjarige Jay is de jongste deelnemer ooit aan dit programma. Hij is extreem zwaar en zijn ouders zijn inmiddels ten einde raad. Ze kunnen het niet alleen en hebben keihard hulp nodig.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: AustraliŽ
Drie nieuwe koppels sluiten zich aan bij de andere stellen. De alleenstaande moeder Samantha stapt in het huwelijksbootje met kraanmachinist Cameron en muzikant Booka wordt gekoppeld aan psychologiestudent Brett.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Mitch kiest drie dates uit op basis van vijf menu's die zijn samengesteld door potentiŽle blind dates. Na de drie dates kiest hij er ťťn uit die hij graag nog een tweede keer zou willen zien.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Achter gesloten deuren
Andrea is fysiotherapeut en werkt in de gevangenis. Ze wordt verliefd op een gedetineerde en hun relatie blijkt toekomst te hebben. Ze kan er niet omheen om haar verhaal te vertellen.
«
»
13:40 Dinner Date
Reality TV-ster Liam Blackwell, ook wel bekend als Towie's 'Gatsby', krijgt vijf menu's te zien. Hij kiest er drie uit en gaat met de vrouwen achter deze menu's op date. Vervolgens kiest hij degene die hij graag nog een tweede keer wil zien.
«
»
14:40 Blind getrouwd: AustraliŽ
Lerares Alana heeft veel eisen voor haar toekomstige echtgenoot, maar bovenal wil ze dat haar man ook de vader van haar toekomstige kinderen is. Jo heeft drie kinderen en wordt gekoppeld aan een man die ook al kinderen heeft.
«
»
16:00 Achter gesloten deuren
Simone liegt al jarenlang tegen haar vriendinnen over haar man. Ze vertelt iedereen dat haar man als succesvol piloot de hele wereld overvliegt, maar dit is niet waar.
«
»
16:55 MasterChef AustraliŽ
Juryleden Melissa Leong, Jock Zonfrillo en Andy Allen verwelkomen achttien nieuwe koks en worden bij de aftrap van dit nieuwe seizoen vergezeld door een speciale gast: de enige echte Jamie Oliver.
«
»
18:25 Gestrand op Honeymoon Island
Op hun trouwceremonie is Aaron onder de indruk van Jolien. De eerste ontmoeting tussen Gwenny en Niels daarentegen verloopt wat gespannen.
«
»
19:40 Home and Away
Mackenzie krijgt hartverscheurend nieuws: Gabe is overleden. Justin probeert zijn kalmte te bewaren terwijl hij wordt uitgedaagd door een jonge kruimeldief. Xander drijft zijn lichaam tot het uiterste.
«
»
20:10 Moordenaars Open & Bloot
Door enkele slechte investeringen verliest zakenman Gary Triano miljoenen. Wanneer korte tijd later zijn wagen ontploft, is de lijst met verdachten lang. Tiener Dinah Peterson sluipt op Valentijnsdag het huis uit om bij haar vriendje langs te gaan.
«
»
21:05 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Ramsay en zijn team proberen Catfish Cabin te renoveren, een restaurant in Memphis, Tennessee.
«
»
22:00 Gestrand op Honeymoon Island
Er duikt een kist op, maar de vraag is wat erin zit. Misschien kan het de eerste irritaties bij de pasgetrouwde avonturiers wegnemen. Josephine-Charlotte en Sidi ontdekken de grotten op hun eiland. Aaron maakt een speer om te vissen.
«
»
23:05 Alert: Missing Persons Unit
Jason en Mike zoeken in de Allegheny Mountains naar een vermist echtpaar. Ondertussen sluit Keith zich aan bij een traumatherapiegroep en krijgt een band met een andere patiŽnt.
«
»
00:05 Extreme Love Stories
Wat een vrouw doet met haar gigantische voeten schokt haar vriend. Een man die met twaalf poppen leeft, bekent aan zijn dochter. Een stel leert anderen hoe ze samen vrouwen kunnen oppikken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers