TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Sturm der Liebe
Ariane heeft genoeg bewijsmateriaal tegen Paul en Christoph, dus doet Christoph er alles aan om het proces tegen Ariane te stoppen. De gespannen relatie met Henning bezorgt Constanze veel stress.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 V.C. Andrews' All That Glitters
Ruby is vastbesloten om haar leven weer op de rails te krijgen, met name voor haar dochtertje. Wanneer Paul zijn steun aanbiedt, ziet ze de toekomst weer rooskleurig tegemoet. Maar zijn moeder Gladys is niet van plan om het Ruby gemakkelijk te maken.
«
»
16:55 Bless This Mess
Rio kijkt ernaar uit om de beste boerenbruiloft ooit te plannen voor haar beste vriendin Sierra, maar wanneer ze arriveert in Bucksnort, laat ze een andere kant zien die hun vriendschap voor altijd kan veranderen.
«
»
17:20 House
Zwarte kat Debbie slaapt enkel bij stervende mensen. Wanneer de kat bij verpleegster Morgan komt slapen, gelooft die dat ook haar laatste uren geslagen zijn. Voor Houses ogen veinst ze een aanval.
«
»
18:10 The Goldbergs
Nadat een schimmelprobleem thuis Erica en Geoff dwingt om bij de Goldbergs te blijven, voelt Beverly spanningen in hun huwelijk en grijpt ze de kans aan om wat huwelijksadvies te geven.
«
»
18:35 Parks and Recreation
Tijdens het Unity-concert nodigt Leslie enkele collega's uit om haar te vergezellen op haar nieuwe baan in Chicago. Andy denkt erover Mouse Rat te herenigen. Ondertussen bereidt Toms restaurant zich voor op het feest na het concert.
«
»
19:05 The Simpsons
Krusty krijgt een Disney-princes als nieuwe medespeelster. Hij probeert haar te ontslaan maar ze blijkt een stuk sterker aan hem gehecht te zijn dan hij had gedacht. Burns schaft de donuts af in de pauzekamer.
«
»
19:25 The Simpsons
Homer wint een miljoen dollar in de loterij, maar kocht het lot terwijl hij eigenlijk zijn vrouw had moeten helpen, dus kan hij het geld niet uitgeven zonder dat zij woedend op hem wordt.
«
»
19:55 The Big Bang Theory
Sheldon wil wraak nemen wanneer hij het in een kaarttoernooi op moet nemen tegen een televisiester die hem vroeger heeft laten zitten. Intussen wordt Leonard gedwongen om Penny te vragen of ze Howard kan koppelen aan een van haar vriendinnen.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Sheldon leert Leonard over American Football zodat hij aansluiting kan vinden bij Penny's vrienden. Tegelijkertijd bedreigt een incident tijdens een vliegerwedstrijd de vriendschap tussen Raj en Howard.
«
»
20:40 The Resident
Conrad denkt na over zijn toekomst. Devon krijgt een carrièrekans in een andere staat. Ian wordt geconfronteerd met een moeilijke diagnose. Kit en Bell vieren hun verloving en Padma ontvangt nieuws waar ze lang op heeft gewacht.
«
»
21:30 The Resident
Er treden gevaarlijke complicaties op bij de zwangerschap van Padma. Conrad neemt ondertussen een beslissing over zijn liefdesleven. Devon start zijn eigen klinische onderzoek op in Chastain.
«
»
22:25 Runaway Bride
Columnist Ike, die pas zijn baan is kwijtgeraakt, hoort het verhaal van Maggie Carpenter, een vrouw die altijd op het laatste moment haar bruidegommen in de steek laat. Om zijn baan terug te krijgen, besluit hij een artikel over haar te schrijven.
«
»
00:30 Better Things
Sam en haar vriendinnen komen samen voor een vaderdagbrunch om het te hebben over hun relaties met hun ex-mannen. Phil neemt Frankie mee uit eten en vertelt haar wat harde waarheden over haar opa.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers